Basket Talk

Ολυμπιακός: Έβγαλε την υποχρέωση με «κατοστάρα» (101-70 τη Λάρισα) αλλά έχασε τον Φαλ

Ολυμπιακός: Έβγαλε την υποχρέωση με «κατοστάρα» (101-70 τη Λάρισα) αλλά έχασε τον Φαλ
Πήρε την αναμενόμενη νίκη με 101-70, έχασε όμως τον Γάλλο «πύργο» ο Ολυμπιακός στη Λάρισα, αγωνία για το αν θα προλάβει τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη του Ολυμπιακού στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας επί της τοπικής ομάδας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1. Και αυτό γιατί οι ερυθρόλευκοι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου είδαν τον διεθνή Γάλλο σέντερ και κολώνα τους τη φετινή σεζόν Μουσταφά Φαλ να τραυματίζεται σε μία προσπάθεια για σουτ και να αποχωρεί χωλαίνοντας με διάστρεμμα.

Η κατάσταση του Φαλ που θα εκτιμηθεί την Τρίτη (7/12) το πρωί μετά από εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ναι μεν δεν δείχνει ιδιαίτερα σοβαρή αφού γίνεται λόγος για διάστρεμμα, πλην όμως με τον αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα να βρίσκεται προ των πυλών, το βράδυ της Πέμπτης (9/12) στο Βελιγράδι, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό, ο Ολυμπιακός για ένα ημίχρονο έπαιξε με τις (αμυντικές) μηχανές στο ρελαντί δίνοντας την ευκαιρία στην ελλιπέστατη Λάρισα που παρατάχθηκε με μόλις τρεις ξένους να είναι ανταγωνιστική (42-35 μπροστά οι ερυθρόλευκοι) αλλά στο πρώτο πεντάλεπτο της 3ης περιόδου ένα επιμέρους 21-7 διά χειρός Βεζένκοβ και Λαρεντζάκη εκτόξευσε τη διαφορά στους 21 (63-42) και όλα κρίθηκαν με τον Μπαρτζώκα να έχει την ευκαιρία στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης να ξεκουράσει τους βασικούς και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως ο Εϊσι και ο Λούντζης.

ΛΑΡΙΣΑ: Χάντσον 16, Κρουμπάλι 4, Τσαϊρέλης 2, Γκριν 20 (4), Παπαντωνίου 4, Βησσαρίου 3 (1), Σπυρόπουλος 2, Σαχπατζίδης, Αστεριάδης, Ζάρας 6 (2), Καράμπελας 13 (3)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ουόκαπ 6, Εϊσι, Ντόρσεϊ 20 (5), Φαλ 4, Βεζένκοβ 17 (3), Λούντζης 8 (2), Λαρεντζάκης 14 (3), Σλούκας 6 (1), Μάρτιν 2, Πρίντεζης 8 (1), Ζαν Σαρλ 10 (1), ΜακΚίσικ 6 (1) 

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0