Basket Talk

Ντροπή! Μέγα θέμα ηθικής τάξης το εξώδικο της ΕΟΚ στον εκλιπόντα Δημήτρη Καρβέλα

Ντροπή! Μέγα θέμα ηθικής τάξης το εξώδικο της ΕΟΚ στον εκλιπόντα Δημήτρη Καρβέλα

Νέα ήθη και διαφορετικές συμπεριφορές είχε υποσχεθεί στην συνέντευξη των προγραμματικών του δηλώσεων ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος μόνο που οι πράξεις της Ομοσπονδίας και του ιδίου δεν συνάδουν με τα λόγια του.

Η αποκάλυψη (από το site sdna.gr) ότι η Ομοσπονδία στις 11 Νοεμβρίου 2021 έστειλε εξώδικο στον Δημήτρη Καρβέλα, 19 μέρες πριν φύγει από ζωή νικημένος από τον καρκίνο και ενώ άπαντες κυρίως στην Ομοσπονδία γνώριζαν πάρα πολύ καλά την κατάσταση της υγεία του αν μη τι άλλο είναι η πρώτη (πολύ) μελανή σελίδα στη θητεία του κ.Λιόλιου ο οποίος δεν έχει καν συμπληρώσει τρεις μήνες στη θέση του προέδρου της ΕΟΚ.

Το εξώδικο που φέρει την υπογραφή του κ.Λιόλιου όπως και του Γενικού Γραμματέα και του Ταμία της Ομοσπονδίας ζητούσε… εξηγήσεις από τον Καρβέλα γιατί απουσίαζε από τα καθήκοντά του στην Ομοσπονδία και εγκαλούσε τον αείμνηστο υποστηρίζοντας ότι η απουσία του υποδήλωσε παραίτηση από τη θέση του.

Ο Καρβέλας που ήταν συνεργάτης της ΕΟΚ για πολλά χρόνια, μέλος των λεγόμενων «μικρών» εθνικών ομάδων με τις οποίες πανηγύρισε ουκ ολίγες διακρίσεις ανέβαινε από το 2016 τον δικό του Γολγοθά λόγω της αρρώστιας αλλά δεν σταμάτησε να «υπηρετεί» τις Εθνικές ομάδες παρά την δύσκολη και κάποιες φορές άσχημη κατάσταση του. Η ΕΟΚ παρόλα αυτά με το εξώδικο δεν σεβάστηκε την κατάστασή του χαρακτηρίζοντας «κακόπιστη» τη συμπεριφορά του εκλιπόντα!

Αν μη τι άλλο, μία υπόθεση που ντροπιάζει την Ομοσπονδία μπάσκετ και την ιστορία της ενώ ο κ.Λιόλιος οφείλει να δώσει πειστική εξήγηση για αυτό το πολύ μεγάλης ηθικής τάξης θέμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0