Basket Talk

Περάσοβιτς: «Παίζει εξαιρετική άμυνα ο Ολυμπιακός, είναι φαβορί για το Final Four»

Περάσοβιτς: «Παίζει εξαιρετική άμυνα ο Ολυμπιακός, είναι φαβορί για το Final Four»

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Κροάτης τεχνικός: 

«Το παιχνίδι ήταν σκληρό, ένα ωραίο ματς. Στο διάστημα μεταξύ της α' και της β' περίοδο παίξαμε κακή άμυνα και επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να πάρει πλεονέκτημα. Μετά το σκορ εναλλασσόταν. Κλειδί του ματς ήταν πως δεν βρίσκαμε σκορ στην αρχή της παράτασης. Παίζαμε άμυνα με αλλαγές και οι έμπειροι παίκτες του αξιοποίησαν το γεγονός αυτό και το μειονέκτημά μας. Έτσι εξηγείται η διαφορά των ασίστ. Δυστυχώς το ματς πήγε με την πλευρά του Ολυμπιακού αν και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και εμείς».

Για τα προβλήματα στο σκορ της παράτασης: «Παίζαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα, ένα από τα φαβορί για το Final Four. Παίζει εξαιρετική άμυνα. Το σκορ ήταν 7-10, ούτε ο αντίπαλος μπορούσε να σκοράρει. Δεν ήταν ο αγώνας των επιθέσεων. Περίμενε τις αλλαγές στην άμυνα ο Ολυμπιακός, είχε εξαιρετικό ποσοστό στα δίποντα. Εμείς είχαμε άσχημο ποσοστό, χάσαμε εύκολα καλάθια, όπως ο Μπράουν και ο Γιεκίρι».

Για τις αποφάσεις της ομάδας: «Όταν χάνεις μπορείς να το πεις. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με μία ομάδα εξαιρετικής φόρμας. Κέρδισε την Αρμάνι και την Μακάμπι με διαφορά. Έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν είναι εύκολο να πεις ότι είσαι ευχαριστημένος. Είχαμε προβλήματα στο να επιτεθούμε στην άμυνα του Ολυμπιακού».

Για το φάουλ που δεν έκανε η Ούνικς: «Ζήτησα φάουλ, ίσως επειδή είχε τέσσερα δεν έκανε. Είχαμε 10 λάθη. Παίξαμε καλή άμυνα στο τέλος. Είχαμε χρόνο για κλέψιμο και double team. Έπρεπε να κάνουμε φάουλ. Δεν είναι σωστό να κοιτάμε ποιον παίκτη έπρεπε να το κάνει. Ακόμη και στο τέλος είχαμε την ευκαιρία με τον Χεζόνια για να ισοφαρίσουμε».

Για τον περιορισμό του Κάνααν και του Χεζόνια: «Είναι λογικό να θέλεις να σταματήσεις τους συγκεκριμένους παίκτες. Δεν νομίζω ότι μπόρεσε να σταματήσει την κυκλοφορία μας, είχε 20 πόντους στο 2ο ημίχρονο Κάνααν. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη. Όπως εμείς θα θέλαμε να σταματήσουμε τους Βεζένκοφ, Ντόρσεϊ και Φαλ, είναι φυσιολογικό να θέλει το ίδιο και ο Ολυμπιακός».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0