Basket Talk

Αντετοκούνμπο: «Αν ποτέ χρεοκοπήσω θα πουλήσω τις μπασκετικές κάρτες μου» (video)

Αντετοκούνμπο: «Αν ποτέ χρεοκοπήσω θα πουλήσω τις μπασκετικές κάρτες μου» (video)

Ορεξάτος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της νίκης του Μιλγουόκι επί της Ιντιάνα (118-100) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» έδειξε στους δημοσιογράφους μπασκετικές κάρτες τονίζοντας πως αν ποτέ χρεοκοπήσει, θα τις πουλήσει. Στη συνέχεια μίλησε για την έβδομη διαδοχική νίκη της ομάδας, αλλά και την ανάγκη απόκτησης ενός ψηλού προαναγγέλλοντας τον ερχομό του ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης είπε:

«Αυτή είναι η κάρτα με τον BP (Μπόμπι Πόρτις), θα την υπογράψει μία ημέρα και κοστίζει πολλά. Και αυτή είναι η κάρτα του Ντόντε (ΝτιΒιντσέντζο). Αν ποτέ χρεοκοπήσω θα τις πουλήσω. Έτσι για να έχω ένα εναλλακτικό πλάνο. Οι γονείς σου δεν σου έλεγαν πάντα να έχεις εναλλακτικό πλάνο; Εμένα αυτό είναι το εναλλακτικό μου πλάνο».

Για το ματς με τους Πέισερς είπε: «Στα τελευταία ματς παίζουμε πολύ καλή άμυνα, είμαστε πιο σκληροί και στην επίθεση κυκλοφορούμε καλά την μπάλα. Παίζουμε καλά τώρα, χτίζουμε καλές συνήθειες και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, ώστε το Μάιο ή τον Ιούνιο να είναι πιο εύκολα τα πράγματα για μας».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη απόκτησης ενός ψηλού λέγοντας: «Προφανώς, ο Μπρουκ είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού που κάνουμε, ανυπομονώ να επιστρέψει υγιής, αλλά στο τέλος της ημέρας, χωρίς τον Μπρουκ, δεν έχουμε άλλο ψηλό. Αισθάνομαι ότι είναι μεγάλο φορτίο για μένα και τον Μπόμπι [Πόρτις], οπότε θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να προσθέσουμε στο ρόστερ μας έναν ακόμη ψηλό».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0