Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Σημαντική εκτός έδρας νίκη, αλλά από αύριο την ξεχνάμε»

Μπαρτζώκας: «Σημαντική εκτός έδρας νίκη, αλλά από αύριο την ξεχνάμε»
Μοίρασε εύσημα για το διπλό του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι ο Γιώργος Μπαρτζώκας. 
Ικανοποιημένος στο 110% από την απόδοση του Ολυμπιακού και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά και από την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του, εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

«Πρώτα απ’ολα μπράβο στους παίκτες αλλά και στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο» είπε αρχικά και χαρακτήρισε τη νίκη προϊόν «ομαδικής δουλειάς».

Και προσέθεσε: «Είχαμε πολύ καλή παρουσία επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο και αμυντικά στο δεύτερο. Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, κάτι πολύ σημαντικό σε μία έδρα σαν της Αρμάνι και παράλληλα σταματήσαμε τη δημιουργία παικτών όπως ο Ντιλέινι και ο Ροντρίγκεζ.

Πρόκειται για μία σημαντική εκτός έδρας νίκη, αλλά από αύριο την ξεχνάμε γιατί η Euroleague είναι σκληρή. Η ομάδα δουλεύει στη σωστή κατεύθυνση και όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Έχουμε καλούς και ταλαντούχους παίκτες και πιστεύω σε αυτούς. Το γεγονός ότι έως τώρα δεν είχαμε κερδίσει εκτός έδρας έχει να κάνει και με τη δυναμικότητα των αντιπάλων αφού παίξαμε στα 4 από τα 6 παιχνίδια με τις τέσσερις ομάδες του προηγούμενου Final 4».

www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0