Basket Talk

Ζαν Πιερ Σιουτά: «Θλιβερή η απόφαση να μην μεταφερθεί το παιχνίδι Μονακό - Βιλερμπάν»

Ζαν Πιερ Σιουτά: «Θλιβερή η απόφαση να μην μεταφερθεί το παιχνίδι Μονακό - Βιλερμπάν»
Δυσαρεστημένος από την απόφαση της Euroleague ο πρόεδρος της Γαλλικής ΟμοσπονδίαςΖαν Πιερ Σιουτά.

Δριμεία κριτική άσκηση ο Πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, Ζαν Πιερ Σιουτά, στην Euroleague, σχετικά με την άρνηση της στο κοινό αίτημα που κατέθεσαν Μονακό και Βιλερμπάν για τη μεταφορά του αγώνα τους για την 12η αγωνιστική της διοργάνωσης από τις 26 στις 23 Νοεμβρίου, προκειμένου να μην συμπέσει με την αναμέτρηση της Γαλλίας με το Μαυροβούνιο για τα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

Για την ακρίβεια ο κ. Σιουτά ανέφερε στην Equipe: «Η απόφαση της Euroleague να μην αλλάξει την ημερομηνία του αγώνα μεταξύ των γαλλικών ομάδων είναι θλιβερή. Είναι τόσο δυσάρεστο. Και για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό; Ποιος κερδίζει από αυτή την υπόθεση; Ο τρόπος με τον οποίο διοικείται η Euroleague, είναι θλιβερός, Ποιος διοικεί εκεί; Ο Τζόρντι Μπερτομέου; Κάποιος άλλος; Ποιος αρνήθηκε να μεταφέρει την ημερομηνία του αγώνα; Και γιατί; Η απόφαση αυτή ήταν πολύ δυσάρεστη και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει». 

Στο ίδιο κείμενο, υπάρχουν και κάποιες ανώνυμες δηλώσεις εκ μέρους των εκπροσώπων της Euroleague, που σε σχετικό ερώτημα, το οποίο κατέθεσε η Equipe, απάντησαν ως εξής: «Κανένα σχόλιο. Δεν έχουμε μεταφέρει ποτέ την ημερομηνία ενός αγώνα. Αν το κάνουμε για μία αναμέτρηση, πρέπει να το κάνουμε για όλες. Το καλεντάρι είναι πάρα πολύ περίπλοκο που δεν μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας τους άλλους». 

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0