Basket Talk

Κλέι Τόμπσον: Κοντά στη μεγάλη επιστροφή ο «διόσκουρος» του Κάρι

Κλέι Τόμπσον: Κοντά στη μεγάλη επιστροφή ο «διόσκουρος» του Κάρι

Η αντίστροφη μέτρηση για το επίσημο come back του σταρ από τις Μπαχάμες μόλις ξεκίνησε… 

Σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό μετά από 2,5 χρόνια επέστρεψε ο Κλέι Τόμπσον, καθώς ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προπόνηση της Τρίτης για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Μετά από ρήξη χιαστού (2019) και ρήξη αχίλλειου τένοντα (2020), που σόκαρε όλο τον μπασκετικό κόσμο, καθώς πριν προλάβει καλά καλά να επιστρέψει, έπρεπε να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου, διαβαίνοντας και πάλι το μοναχικό και επίπονο μονοπάτι της αποκατάστασης.

Η μεγάλη μέρα λοιπόν που ο Κλέι θα ξαναβρεί τον «σιαμαίο» του Στεφ μέσα στο παρκέ δεν αργεί. Ο δεύτερος έχει φροντίσει φέτος ώστε αυτή η επιστροφή να γίνει χωρίς την πίεση του χρόνου, πραγματοποιώντας εμφανίσεις επιπέδου MVP και διατηρώντας τους πολεμιστές στην πρώτη θέση του ΝΒΑ με ρεκόρ 15-2.

Ο εμφανώς χαρούμενος Τόμπσον δήλωσε ευλογημένος και ευγνώμων που μπορεί να τρέχει ξανά πάνω - κάτω στο γήπεδο, παίζοντας και πάλι μπάσκετ, αλλά και ανυπόμονος, στοχεύοντας τώρα στη συνεχή βελτίωση της φυσικής του κατάστασης ώστε να κάνει την επανεμφάνισή του το συντομότερο στους επίσημους αγώνες.

Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει αυτό να συμβεί κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων με τον Στιβ Κερ να δηλώνει πως δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία – στόχος αλλά θα ελέγχεται η κατάστασή του καθημερινά και θα αγωνίζεται στα «οικογενειακά διπλά», ώστε να ανεβάσει σταδιακά το ρυθμό και τα επίπεδα των αντοχών του. Ευχή όλων αυτό να συμβεί το συντομότερο και ο 5 φορές All Star να επιστρέψει ακόμα καλύτερος από πριν, ξανακάνοντας τους «Splash Brothers» τη μεγαλύτερη «τρίποντη απειλή» που έχει αντικρίσει ποτέ ο «μπασκετικός πλανήτης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0