Basket Talk

Καθάρισε τον Απόλλωνα 78-68 το Περιστέρι και πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη! (video)

Καθάρισε τον Απόλλωνα 78-68 το Περιστέρι και πέτυχε την πρώτη εντός έδρας νίκη! (video)
Το Περιστέρι πέτυχε την πρώτη φετινή νίκη για την Basket League, εντός έδρας, απέναντι στον Απόλλων Πατρών με σκορ 78-68.

Το Περιστέρι υποδέχτηκε τον Απόλλων Πάτρας στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για την 8η αγωνιστική της Basket League. Το Περιστέρι, όπως και στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση απέναντι στην Κράιλσχαϊμ, αγωνίστηκε χωρίς τον head coach της ομάδας, Σωτήρη Μανωλόπουλο και χρέη υπηρεσιακού προπονητή ανέλαβε ο Κώστας Παπαμάρκος.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε την αναμέτρηση με μεγάλα ποσοστά αστοχίας, επιμένοντας στα σουτ τριών πόντων. Αντιθέτως οι γηπεδούχοι στόχευσαν την αντίπαλη «ρακέτα» και κατάφεραν να βρει μερικά σουτ έξω από τα 6,75μ. ανοίγοντας τη διαφορά στο σκορ από την πρώτη περίοδο (26-13).

Η ομάδα του Βετούλα συνέχισε στο πλάνο της, με τις εκτελέσεις έξω από το τρίποντο να μην σταματούν. Στη δεύτερη περίοδο βρήκε ρυθμό στα σουτ της προσπαθώντας να επανέλθει στο σκορ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς η άμυνα «ζώνης» δεν απέφερε καρπούς με το Περιστέρι να βρίσκει λύσεις και να την διασπάει εύκολα.

Μετά τη διακοπή του ημιχρόνου, ο Απόλλωνας συνέχισε να εκτελεί σουτ μακρινής απόστασης, κάνοντας καλό ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια τα ποσοστά έπεσαν.
Ο ΜακΚρι στην αρχή της τρίτης περιόδου, σε μια διεκδίκηση ριμπάουντ πάτησε πάνω στο πόδι του Μπράουν με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγώνα με διάστρεμμά!
Το Περιστέρι έχοντας πάρει ήδη τη διαφορά του σκορ, είχε μεγαλύτερο επιθετικό ρεπερτόριο σκοράρωντας τόσο από μακρινή όσο και από κοντινή απόσταση!

Οι Πατρινοί στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, έκαναν την δική τους αντεπίθεση παίζοντας καλή άμυνα και πλησίασαν στο σκορ, αλλά το Περιστέρι με σκληρή άμυνα και κλεψίματα υπερασπίστηκε την διαφορά που είχε χτίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Οι γηπεδούχοι με σωστή διαχείριση, χωρίς αβίαστα λάθη και καλή άμυνα πήραν την νίκη με 78-68.

Τα δεκάλεπτα: 26-13, 46-33, 65-54, 78-68.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά ΕΔΩ.


Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0