Basket Talk

Αταμάν: «Πάνω από 10.000 άνθρωποι πίστεψαν σε εμάς»

Αταμάν: «Πάνω από 10.000 άνθρωποι πίστεψαν σε εμάς»

Την δική του άποψη αναφορικά με τη νίκη της Εφές παρέδωσε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος αναφέρθηκε στην καλή δημιουργία, αλλά και την άμυνα στον Ολυμπιακό την τελευταία περίοδο.

Στην συγκέντρωση και την καλή δημιουργία της Αναντολού Εφές, αλλά και την γενικότερη αντιμετώπισή της στην τελευταία περίοδο, στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη των Τούρκων επί του Ολυμπιακού, ενώ εξήρε και τη στάση του κόσμου που δεν έχασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα του.

«Φυσικά είναι μία καλή νίκη για εμάς. Χάσαμε πριν από δύο εβδομάδες το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας και μετά κερδίσαμε την Άλμπα εκτός. Σήμερα ήταν σημαντικό ματς. Πάνω από 10.000 άνθρωποι πίστεψαν σε εμάς σήμερα. Είχαμε πολλή συγκέντρωση με μόλις 6 λάθη. Μοιράσαμε την μπάλα με 21 ασίστ. Ήταν πολύ καλός στην επίθεση ο Μπομπουά που μας έδωσε πολλά όταν είχαμε πρόβλημα. Στην πιο κρίσιμη περίοδο στο τέλος παίξαμε άμυνα, δεν κάναμε λάθη με τα αμυντικά ριμπάουντ και πήραμε μία καθαρή νίκη», ανέφερε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0