Basket Talk

Βαριά ήττα και αποκλεισμός για το Περιστέρι με 78-55 στη Γερμανία!

Βαριά ήττα και αποκλεισμός για το Περιστέρι με 78-55 στη Γερμανία!

Βαριά ήττα γνώρισε το Περιστέρι απέναντι στην Κράιλσχαϊμ με σκορ 78-55, κλειδώνοντας… τον αποκλεισμό του από το Europe Cup.

Το Περιστέρι παρατάχθηκε στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Κράιλσχαϊμ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europe Cup, χωρίς τον προπονητή του Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος έμεινε στην Ελλάδα για λόγους υγείας.

Το Περιστέρι από την αρχή του αγώνα ήταν συγκεντρωμένο, παίζοντας δυναμική άμυνα, ενώ επιθετικά επέλεξε το κοντινό παιχνίδι και τα σίγουρα τελειώματα. Αντιθέτως οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν 5 τρίποντα εκ των οποίων τα 4 εύστοχα και αυτό τους έδωσε ένα μικρό προβάδισμα 5 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο (22-17).
Όσο οι φιλοξενούμενοι επέμεναν στο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα, η Κράιλχαϊμ διεύρυνε την διαφορά με εκτελέσεις μέσης απόστασης (31-19). Σε αυτό συνεισέφεραν τόσο τα αβίαστα λάθη του Περιστερίου, όσο και η κακή αμυντική λειτουργία του.

Στην επιστροφή των δύο ομάδων, οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπέρ τους διαφορά, μην αφήνοντας το Περιστέρι να απειλήσει και να πλησιάσει στο σκορ, μετατρέποντας το υπόλοιπο σε μια τυπική διαδικασία.
Οι δυνάμεις της ελληνικής ομάδες στέρεψαν κάνοντας αβίαστα λάθη, ενώ στην άμυνα δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν τους Γερμανούς και γνώρισαν την ήττα με σκορ 78-55.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 44-25, 60-40, 78-55
Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά ΕΔΩ

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0