Basket Talk

Γλυκό αντίο με νίκη για τον Ιωνικό, που επικράτησε 93-79 της Σπόρτινγκ στη Νίκαια!

Γλυκό αντίο με νίκη για τον Ιωνικό, που επικράτησε 93-79 της Σπόρτινγκ στη Νίκαια!

Ο Ιωνικός επικράτησε της Σπόρτινγκ με σκορ 93-79, στο κλειστό του «Πλάτωνα» στη Νίκαια, με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να τελειώνουν για την ελληνική ομάδα καθώς αποκλείστηκε από το Europe Cup.

Ο Ιωνικός φιλοξένησε την Σπόρτιγκ στο κλειστό του «Πλάτωνα» στη Νίκαια για την 6η αγωνιστική του Europe Cup, χωρίς να έχει αγωνιστικό ζήλο, καθώς η ομάδα της Νίκαιας είχε αποκλειστεί από τη διοργάνωση και δεν διεκδικούσε κάτι.

Η Σπόρτινγκ ξεκίνησε τον αγώνα με πολύ χαμηλά ποσοστά ευστοχίας αλλά ο Ιωνικός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις και οι δύο ομάδες συμβάδισαν μαζί στο σκορ σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο.
Το δεύτερο δεκάλεπτο κυμάνθηκε στον ίδιο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να επιτίθονται κοντά στο καλάθι. Ο Ιωνικός με ένα σερί 21-5 άνοιξε πήρε μια διαφορά 16 πόντων (52-36) γεγονός που τον οδήγησε στο ημίχρονο χωρίς άγχος!

Μετά το ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον ρυθμό και τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν σκορ, μόνο κάτω από τη στεφάνι!
Η τελευταία περίοδος είχε τυπική διαδικασία καθώς η αναμέτρηση είχε κριθεί και καμία από τις δύο ομάδες δεν επιδίωξαν κάτι! Έτσι οι Νικαιώτες έκλεισαν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με νίκη (93-79), ενώ η Σπόρτιγκ πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 52-36, 73-55, 93-79
Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά ΕΔΩ

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0