Basket Talk

Σε καραντίνα ο Μανωλόπουλος, στον αέρα το ντεμπούτο του με την Εθνική μπάσκετ!

Σε καραντίνα ο Μανωλόπουλος, στον αέρα το ντεμπούτο του με την Εθνική μπάσκετ!
Κάπως αλλιώς ονειρευόταν το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ο οποίος προσβλήθηκε από κορονοϊό και μέχρι και τη μέρα αναχώρησης της Εθνικής για το Μάντσεστερ στις 24 Νοεμβρίου θα βρίσκεται σε καραντίνα.

Με -σοβαρό- πρόβλημα ξεκινάει τη θητεία του στην Εθνική ομάδα ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports είναι το «θετικό κρούσμα» που ανακοίνωσε το Περιστέρι στις 16 Νοεμβρίου σε τεστ που έλαβαν χώρα στις 15 Νοεμβρίου, δύο μέρες πριν τον αγώνα του FIBA Europe Cup με την Κραϊλσχάιμ το βράδυ της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου.

Ο Μανωλόπουλος δεν ακολούθησε φυσικά την αποστολή της ομάδας του αφού πρέπει να μείνει υποχρεωτικά σε καραντίνα 10 ημερών η οποία ολοκληρώνεται στις 24 Νοεμβρίου. Φυσικά θα απουσιάσει από την «πρώτη» συγκέντρωση των διεθνών στις 22 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ με την πτήση τσάρτερ της ΕΟΚ δύο μέρες αργότερα.

Για την είσοδο στη Μεγάλη Βρετανία απαιτείται (ανεξαρτήτως εμβολιασμού) αρνητικό τεστ 48 ωρών το οποίο λογικά θα κάνει ο Μανωλόπουλος. Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο κατά την είσοδό του στη χώρα όπου ενόψει του αγώνα με τους Βρετανούς στις 25 Νοεμβρίου όπου θα υποβληθεί υποχρεωτικά ξανά σε τεστ (όπως και τα άλλα μέλη της αποστολής) βρεθεί θετικός τότε θα μείνει υποχρεωτικά σε καραντίνα 10 ημερών στην Αγγλία κάτι που θα είναι ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.

Αν τελικά ο Μανωλόπουλος δεν ταξιδέψει στο Μάντσεστερ χρέη Ομοσπονδιακού προπονητή θα αναλάβει ο πρώτος εκ των βοηθών του Σάββας Καμπερίδης σε συνεργασία με τους άλλους δύο βοηθούς Ισίδωρο Κουτσό και Κώστα Παπαδόπουλο.

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0