Basket Talk

Μέικον: «Αν μείνουμε ενωμένοι θα βρούμε τι φταίει»

Μέικον: «Αν μείνουμε ενωμένοι θα βρούμε τι φταίει»

Κάλεσμα για ψυχραιμία και ενότητα, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βρει επιτέλους τι φταίει και να το διορθώσει, απηύθυνε ο Ντάριλ Μέικον.

«Πρέπει να βρούμε τρόπο να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε δυνατά και στις δύο πλευρές του παρκέ και να βρούμε λύση γρήγορα. Το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι και θα βρούμε τι φταίει και ομαδικά αλλά και προσωπικά».

Για το κατά πόσο είναι εύκολο ο Παναθηναϊκός να βρει αγωνιστικά τη λύση, είπε: «Δεν είναι τόσο δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Είναι κάτι που είναι κομβικό. Κάτι που πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα και σε κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και στις νίκες, αλλά και στις ήττες και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Τέλος, για το ματς της Πέμπτης στο Μόναχο είπε: «Ξέρουμε ότι τους αρέσει να δημιουργούν καταστάσεις miss match, είναι κάτι που πρέπει να αποφύγουμε να κάνουμε στο παρκέ και κάτι στο οποίο θα δουλέψουμε και σήμερα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχει και πολύ σημασία το σκάουτινγκ. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0