Basket Talk

Ανακοίνωση της Hellenic Coin: «Ο Τσάπας δεν είναι ιδρυτής ή ιδιοκτήτης, ούτε πλέον CEO»

Ανακοίνωση της Hellenic Coin: «Ο Τσάπας δεν είναι ιδρυτής ή ιδιοκτήτης, ούτε πλέον CEO»
Με ανακοίνωσή της η Hellenic Coin ενημέρωσε ότι ο Βαγγέλης Τσάπας, ο χρηματοδότης της ΚΑΕ Ιωνικός, δεν είναι πλέον ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, διευκρινίζοντας παράλληλα πως ουδέποτε υπήρξε ιδρυτής ή ιδιοκτήτης της.

Η Hellenic Coin, ανακοίνωσε επί της ουσίας την παύση του Έλληνα επιχειρηματία από τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου. Ταυτόχρονα η HNC ενημέρωσε ότι ο χρηματοδότης της ομάδας της Νίκαιας δεν υπήρξε ποτέ ιδρυτής, ούτε ιδιοκτήτης της εταιρίας που πραγματεύεται το μοναδικό ελληνικό κρυπτονόμισμα της αγοράς.

«Μετά τα τελευταία γεγονότα, ο κος Τσάπας δεν είναι πλέον CEO του HNC Coin και ως εκ τούτου δεν έχει καμία συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων από την εύρυθμη λειτουργία και περαιτέρω ανάπτυξη του project του κρυπτονομίσματος HNC Coin.

Ο κος Τσάπας εισήλθε στο project, στη θέση του CEO, τον Φεβρουάριο του 2020. Το HNC Coin ιδρύθηκε τον Φεβρουάριου του 2015 ως το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα. Είναι αντιληπτό, ότι ο κος Τσάπας δεν είναι ούτε ο ιδρυτής, ούτε ο ιδιοκτήτης του HNC Coin, όπως εσφαλμένα μνημονεύουν πολλά άρθρα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

Κανένα κρυπτονόμισμα δεν έχει ιδιοκτήτη και το HNC Coin δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Ιδιοκτήτες του HNC Coin είναι οι χιλιάδες κάτοχοι πορτοφολιών του από όλες τις χώρες του κόσμου. Η υπάρχουσα ομάδα του HNC Coin κάνει πυρετώδη προσπάθεια με συνεχείς συζητήσεις και επαφές με υπάρχοντες και νέους επενδυτές και έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει τον κορμό μιας έμπειρης ομάδας με επενδυτική γνώση, συνέπεια και ευθύνη η οποία αναλαμβάνει την συνέχιση και ανάπτυξη του project.

Η καινούρια ομάδα (που θα ανακοινωθεί σύντομα) είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση ενδιαφερόμενου/ων επενδυτή/ων που επιθυμεί/ουν να συμμετάσχει/ουν και να ενισχύσουν το ήδη υπάρχον επενδυτικό σχήμα, κάνοντας το ακόμα πιο δυνατό και αποκεντρωμένο.

Πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι επειδή τα ανακριβή δημοσιεύματα που αφορούν το HNC Coin όλο και πληθαίνουν και επηρεάζουν την ψυχολογία των χιλιάδων επενδυτών και την πορεία του νομίσματος, επιφυλασσόμεθα να προβούμε σε όλες τις ενέργειες προκειμένου να προφυλάξουμε την αξιοπιστία του project και τους επενδυτές του, από αβάσιμες δυσφημίσεις», ανέφερε το κείμενο της εταιρίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0