Basket Talk

Κρίσιμο 48ωρο για Γέλοβατς. Σταθερή αλλά σοβαρή η κατάστασή του

Κρίσιμο 48ωρο για Γέλοβατς. Σταθερή αλλά σοβαρή η κατάστασή του

Στα χέρια των γιατρών του νοσοκομείου έχει αφεθεί ο Στεβάν Γέλοβατς ο οποίος το βράδυ της Κυριακής (14/11) υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο ενώ έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στην αίθουσα με τα βάρη του γηπέδου των Άνω Λιοσίων.

Ο 32χρονος Σέρβος ψηλός σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ από το νοσοκομείο Metropolitan General στο οποίο διακομίσθηκε ο παίκτης, βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός κινδύνου για τη ζωή του αλλά σε σοβαρή κατάσταση και θα χρειαστεί να περάσουν 48 ώρες προκειμένου να γίνει μία πιο ακριβής εκτίμηση για την κατάσταση της υγείας του.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρέθηκε η οικογένειά του και σύσσωμη η ομάδα (παράγοντες, προπονητές, παίκτες) της ομάδας που έμειναν μέχρι μετά τα μεσάνυχτα έξω από το νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.

Το σοκ προς όλους ήταν πολύ μεγάλο για τον τρόπο που ο Γέλοβατς κατέρρευσε και έχασε τις αισθήσεις του το βράδυ της Κυριακής αλλά άπαντες θα πρέπει να το αφήσουν πίσω για λίγες ώρες αφού το βράδυ της Δευτέρας (19.30) η «βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει τη VEF Ρίγα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του BCL.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά αφού δεν έγινε κάποιο αίτημα αναβολής από την ΑΕΚ λόγω του επεισοδίου με την υγεία του Γέλοβατς και η Ένωση θα κυνηγήσει νίκη με 17 πόντους διαφορά ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης έστω ως 3η στο play-in τουρνουά μετά το τέλος της φάσης των ομίλων.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0