Basket Talk

Με Νέντοβιτς και άλλους 7 Ευρωλιγκάτους η Σερβία για τα «παράθυρα»

Με Νέντοβιτς και άλλους 7 Ευρωλιγκάτους η Σερβία για τα «παράθυρα»

Μετά την Τουρκία και τη Γερμανία και η Σερβία συμπεριέλαβε παίκτες ομάδων της Ευρωλίγκα για τους αγώνες του πρώτου παραθύρου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής των Σέρβων Σβέτισλαβ Πέσιτς ο οποίος ανέλαβε στη θέση του Ιγκόρ Κοκόσκοβ μετά την παταγώδη αποτυχία στο Προολυμπιακό τουρνουά του περασμένου Ιουνίου κάλεσε στην 24αδα των παικτών 8 παίκτες από 5 διαφορετικές ομάδες της Ευρωλίγκα! Τον Ερυθρό Αστέρα (Ουσκόκοβιτς, Ντόμπριτς, Νταβίντοβατς), τη Μπασκόνια (Μαρίνκοβιτς), την Εφές (Μίτσιτς, Πετρούσεβ), τη Μπάγερν Μονάχου (Γιάραμαζ) και τον Παναθηναϊκό (Νέντοβιτς)!

Θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον λοιπόν να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί και πόσοι από τους παραπάνω θα δώσουν το παρόν αφού την ίδια μέρα (25 Νοεμβρίου) η Σερβία υποδέχεται στο Βελιγράδι τη Λετονία και η Μπάγερν παίζει με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, ο Παναθηναϊκός εντός με τη Ζενίτ, η Εφές με τη Φενέρ στην Πόλη, η Μπασκόνια εντός με τη Ρεάλ και στις 26/11 ο Ερυθρός Αστέρας εντός με την Ουνίξ Καζάν για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο παρελθόν μόνο κάποιοι παίκτες της Τουρκίας και της Λετονίας είχαν παίξει σε «παράθυρα» της FIBA με τις Εθνικές τους ομάδες εν μέσω αγώνων της Ευρωλίγκα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0