Basket Talk

Μέξας: «Ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη, και θεωρώ πως οι διαιτητές δεν έπαιξαν 50-50»

Μέξας: «Ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη, και θεωρώ πως οι διαιτητές δεν έπαιξαν 50-50»

Όσα δήλωσε ο Κώστας Μέξας μετά την ήττα του Ηρακλή από τον Άρη.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Παλε» για την ήττα της ομάδας του από τον Άρη, σχολιάζοντας πως ήταν καλύτεροι και η διαιτησία δεν έπαιξε 50-50.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Δεν κερδίσαμε και είμαστε στεναχωρημένοι. Ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη, και θεωρώ πως οι διαιτητές δεν έπαιξαν 50-50. Το 31-16 βολές λέει πολλά, ο Άρης παίζει στο όριο του φάουλ και εκτέλεσε διπλάσιες βολές. Ήμασταν συγκεντρωμένοι τακτικά και παίξαμε έξυπνα πάνω στα παιδιά του Άρη. Μας πλήγωσε ο Κέλι, αλλά δε χάσαμε από αυτό. Τα κρίσιμα ριμπάουντ του Άρη έπαιξαν ρόλο. Στην παράταση το τρίποντο του Κάουαν όπως μπήκε τελείωσε το παιχνίδι. Θέλαμε να δούμε αντίδραση σε μια ατμόσφαιρα με 4000 κόσμο και ανταποκρίθηκαν οι παίκτες σε μεγάλο βαθμό.

Θέλαμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε αλλά το σημερινό ματς είναι μια καλή βάση για εμάς το πώς θα είμαστε στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Άρη και στον κόουτς Καστρίτη. Σε τρεις μέρες δεν μπορούμε να λέμε ότι αλλάξαμε ταυτότητα. Ο Τέιλορ σουτάρει πολύ καλά, οι σουτέρ περνάνε και άσχημες φάσεις. Στην άμυνα του Άρη ήξερε ότι θα βρει κάποια σουτ. Αν βάλει το πρώτο θα πάει καλά, αυτή είναι η ψυχοσύνθεση του. Πρέπει να λύσουμε κάποια δικά μας θέματα πρώτα μέσα στην ομάδα. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά το πώς και τι δεν είναι σίγουρο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0