Basket Talk

Ο Προμηθέας επικράτησε με 88-65 στη Νίκαια του Ιωνικού!

Ο Προμηθέας επικράτησε με 88-65 στη Νίκαια του Ιωνικού!

Ο Προμηθέας Πατρών επικράτησε στη Νίκαια του Ιωνικού με σκορ 88-65, παραμένοντας ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Ιωνικός Νίκαιας υποδέχτηκε στο κλειστό του «Πλάτωνα» τον Προμηθέα Πατρών για την 7η αγωνιστική της Basket League. Ο Ηλίας Ζούρος βρέθηκε για πρώτη φορά στον πάγκο των Πατρινών στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την αναμέτρηση απέναντι στη Μπούρασπορ για το EuroCup.

Ο Προμηθέας ξεκίνησε με… πατημένο το γκάζι και πήρε προβάδισμα 12 πόντων από την πρώτη περίοδο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι έξω από τη γραμμή των 6,75μ. και έτσι στράφηκαν σε επιθέσεις κοντά στο καλάθι.

Ο Προμηθέας σούταρε με μεγαλύτερη σιγουριά και σταθερότητα, ενώ οι Νικαιώτες ήταν αρκετά άστοχοι και η διαφορά παρέμεινε υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ο Ιωνικός έκανε την προσπάθεια του να μειώσει το σκορ, αλλά ο Προμηθέας ήταν ψύχραιμος και διαχειρίστηκε την υπέρ του διαφορά, διευρύνοντας την μάλιστα, με τον Κέντρικ Ρέι να αναλαμβάνει δράση.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ήταν τυπική διαδικασία και για τις δύο ομάδες, καθώς ο Προμηθέας δεν άφησε περιθώρια τους γηπεδούχους να απειλήσουν και να πλησιάσουν στο σκορ.

Για την ομάδα της Πάτρας έξι παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων με κορυφαίο τον Κέντρικ Ρέι με 15 πόντους με 3-4 τρίποντα, ενώ Αγραβάνης και Γκράντ σκόραραν 14 πόντους. Διψήφιοι επίσης ήταν Ρογκαβόπουλος (12), Χάντ (10) και Γιαννόπουλος (10).

Τα δεκάλεπτα: 15-27, 31-49, 53-77, 65-88

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά ΕΔΩ.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0