Basket Talk

Ύμνοι από Μπαρτζώκα και Πρίντεζη για τον Σλούκα: «Είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού» (video)

Ύμνοι από Μπαρτζώκα και Πρίντεζη για τον Σλούκα: «Είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού» (video)

Η Euroleague παρουσίασε ένα βίντεο-αφιέρωμα για τον Κώστα Σλούκα, στο οποίο εμφανίστηκαν οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Γιώργος Πρίντεζης και αποθέωσαν τον έμπειρο γκαρντ.

Το αφιέρωμα ξεκίνησε από την μεγάλη ανατροπή και την κατάκτηση της Euroleague κόντρα στην ΤΣΣΚΑ το 2012, με τον Γιώργο Πρίντεζη να δηλώνει ότι «Ήταν μία μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο. Δεν το καταλάβαμε ακριβώς τότε. Ήταν μία σπουδαία στιγμή επειδή έπειτα από 15 χρόνια πανηγυρίσαμε έναν τίτλο νικώντας δύο σπουδαίες ομάδες, την Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ. Ήταν απίστευτη στιγμή».

Στην συνέχεια το video πήγε στο 2013 και την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου, με τον Σλούκα να εμφανίζεται και να λέει πως «Ήμουν ενθουσιασμένος, χαρούμενος και περήφανος, επειδή πετύχαμε κάτι σπουδαίο για την ομάδα αλλά και την χώρα μας. Δεν το ξεχνάς ποτέ αυτό».

Ακολούθως το αφιέρωμα αναφέρει ότι πλέον ο Κώστας Σλούκας είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τα παρκέ και φιλοδοξεί να επαναφέρει τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να εμφανίζεται και να αναφέρει ότι «είναι σπουδαίο όπλο για κάθε προπονητή να τον έχει (σ.σ τον Σλούκα) στην ομάδα του, επειδή έχει την ικανότητα να πασάρει την μπάλα και να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του και παράλληλα να σκοράρει.

Θέλουμε από αυτόν να δείξει ηγετική ικανότητα, να εμφανίσει το ταλέντο του και την ίδια στιγμή να είναι μέλος της ατμόσφαιρας και του κλίματος που θέλουμε να χτίσουμε».

Ο Πρίντεζης τότε πήρε την σκυτάλη και υποστήριξε: «Πιστεύω ότι ο Κώστας είναι ο ηγέτης της ομάδας και αξίζει να μπει στην κουβέντα για τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη λόγω του τρόπου που δουλεύει και της νοοτροπίας. Για αυτό είναι σημαντικό να ξέρουν όλοι πως αν έχεις σωστή νοοτροπία και δουλεύεις σκληρά θα πετύχεις».

Κλείνοντας, τον λόγο πήρε ο Σλούκας, δηλώνοντας: «Θέλω να είμαι ένας από τους καλύτερους. Θέλω η ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Για αυτό επέστρεψα. Επειδή ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να μπει στις 8 καλύτερες ομάδες και θέλησα να δώσω αυτό που έλειπε για να μπει στα playoffs, επειδή αξίζει η ομάδα να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες».

Δείτε το VIDEO:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0