Basket Talk

Αφοί Γιόκιτς: Οι τσαμπουκάδες, οι συλλήψεις και η απέραντη αγάπη που τους ενώνει!

Αφοί Γιόκιτς: Οι τσαμπουκάδες, οι συλλήψεις και η απέραντη αγάπη που τους ενώνει!
Η ένταση που δημιουργήθηκε το πρωί της Δευτέρας (9/11) στο Ντένβερ, μας θύμισε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί με τα αδέρφια του και… το σκηνικό στο διαμέρισμα με τον αδερφό του Νίκολα, Στραχίνια, ο οποίος ξέφυγε!
Σχετικά Άρθρα

Το ξημέρωμα της Δευτέρας (9/11), οι Ντένβερ Νάγκετς υποδέχτηκαν τους Μαϊάμι Χιτ. Η αναμέτρηση κυλούσε ομαλά. Μετά από ένα σκληρό φάουλ του Μάρκιφ Μόρις στον Νίκολα Γιόκιτς, ο δεύτερος έγινε έξαλλος και σώριασε τον αντίπαλο του στο παρκέ. Οι αδελφοί Γιόκιτς δεν χαρακτηρίζονται από την ψυχραιμία τους, αλλά για το μεταξύ τους δέσιμο.

Για χρόνια ο Νίκολα Γιόκιτς φρόντιζε τα αδέρφια του, Στραχίνια και ο Νεμανια, τα οποία ακολούθησαν τον αδερφό τους κατά την αναχώρηση του από τη Σερβία για την Αμερική για τα… μάτια του ΝΒΑ! Ήταν όλοι μαζί καθ’ όλη την εξέλιξη του 26χρονου και ο ένας ήταν το στήριγμα του άλλου.

«Όταν ήμουν παιδί, έβλεπα αδέρφια που έπαιζαν μπάσκετ, ο ένας ήταν ταλαντούχος και ο άλλος πολύ δυνατός, εγώ έχω λίγο και από τους δύο. Το σπίτι ήταν πάντα γεμάτο, είχαμε ένα μικρό καλάθι και παίζαμε μπάσκετ όλη την ώρα», έλεγε ο Νίκολα για την παιδική τους ηλικία.

Οι δεσμοί ανάμεσα στα αδέρφια Γιόκιτς είναι πολύ στενοί. Ο Στραχίνια και ο Νεμανια σπάνια χάνουν αγώνα του αδερφού τους και κάνουν τα πάντα για να τον υπερασπιστούν. Στο ΝΒΑ έχουν εμπλακεί σε… φραστικούς τσαμπουκάδες με παίκτες από αντίπαλες ομάδες, ακόμα και με διαιτητές. Πάντα σεβόμενοι τον αδερφό τους παραμένουν στα λόγια όμως.

Ο σεβασμός του Στραχίνια όμως φαίνεται πως εκτός γηπέδου… θολώνει από το αλκοόλ. Το Οκτώβριο του 2019, είχε κατηγορηθεί και συλληφθεί ως ύποπτος για βιαιοπραγία εναντίον μιας γυναίκας.

Οι μαρτυρίες ανέφεραν πως ο Σέρβος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. To συμβάν έλαβε χώρα σε ένα διαμέρισμα στο Ντένβερ με μια γυναίκα. Η κοπέλα ήθελε να φύγει από το σπίτι και ο ίδιος δεν την άφηνε, σπρώχνοντας της. Εν συνεχεία, ο Στραχίνια, την άρπαξε από τον λαιμό διότι εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι να ζητήσει βοήθεια και της είπε να σταματήσει να φωνάζει διότι θα την πνίξει μέχρι να… κοιμηθεί.

Η γυναίκα προσπάθησε να ενημερώσει τις αρχές αλλά εκείνος της πήρε το κινητό. Εν τέλει η κοπέλα βρήκε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή και κατάφερε να ενημερώσει τις αρχές μέσω ενός οικείου προσώπου. Ο Γιόκιτς συνελήφθη και του απευθύνθηκαν κατηγορίες, αλλά στη συνέχεια ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο. 
jokic2.jpg

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0