Basket Talk

POTUS: Ανυπομονώ να βγω βόλτα με τον Γιάννη και τον Θανάση!

POTUS: Ανυπομονώ να βγω βόλτα με τον Γιάννη και τον Θανάση!
Οι Μιλγουόκι Μπακς μπήκαν στον Λευκό Οίκο όπου τους τίμησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αλλά στο περιβόητο Οβαλ Γραφείο όπου παίρνονται οι πιο σημαντικές αποφάσεις της υπερδύναμης του πλανήτη μπήκαν μόνον ο Γιάννης και ο Θανάσης. Και ιδού τι συνέβη...
 
Σχετικά Άρθρα
Ο POTUS Τζο Μπάιντεν ξετρελάθηκε με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Τους πήρε μαζί του για μία μικρή βόλτα εντός του Λευκού Οίκου και τους έφτασε μέχρι το Οβαλ Γραφείο. Εκεί τα αδέρφια είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη στον "πλανητάρχη". Του δώρισαν ένα ζευγάρι παπούτσια και μάλιστα στο νούμερό του, το ένα με αυτόγραφο του Γιάννη, το άλλο με του Θανάση και την ένδειξη "Μιλγουόκι Μπακς Πρωταθλητές ΝΒΑ 2021"
 
Ο Τζο Μπάιντεν με επιφωνήματα εξέφρασε τον θαυμασμό του λέγοντας μάλιστα πως "θα γίνει ήρωας στα μάτια των παιδιών του" και ευχαρίστησε τα αδέρφια. Ο Γιάννης από την πλευρά του είπε πωςε ίναι τεράστια τιμή και πως "είναι φοβερό δύο αδέρφια από μία μικρή γειτονιά στα Σεπόλια στην Αθήνα της Ελλάδας να βρισκόμαστε εδώ μαζί σας".
 
Ο POTUS έκανε tweet το βίντεο με τη συνάντηση του με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο σχολιάζοντας πως "δεν μπορώ να περιμένω να βγω για βόλτα μαζί τους".
Ο Θανάσης βγαίνοντας από τον Λευκό Οίκο έδειξε σε όλους το δικό του... τρόπαιο μία μπάλα μπάσκετ υπογεγραμμένη από τον Τζο Μπάιντεν! Όσο για τον Γιάννη, πόσταρε με καμάρι μία φωτό μαζί με τον Θανάση μπροστά από ένα πορτρέτο του Τζορτζ Ουάσιγκτον μέσα στον Λευκό Οίκο.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0