Basket Talk

Αποθέωση Ομπράντοβιτς, τρέλα με Πάντερ, παράνοια ΛεΝτέι! (video)

Αποθέωση Ομπράντοβιτς, τρέλα με Πάντερ, παράνοια ΛεΝτέι! (video)

Το βράδυ της 2ας Νοεμβρίου 2021 θα μείνει για χρόνια χαραγμένο στη μνήμη των οπαδών της Παρτιζάν Βελιγραδίου και όχι μόνο αφού όσα έζησαν στον αγώνα του EuroCup με τη Μπανταλόνα προκάλεσαν παράκρουση.

Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Παρτιζάν στο EuroCup μετά την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της γιορτάστηκε αναλόγως πριν το τζάμπολ και πανηγυρίστηκε τρελά μετά το νικητήριο καλάθι του Κέβιν Πάντερ.

Η υποδοχή του Ζοτς από τους «Γκρόμπαρι» τους φανατικούς οπαδούς της Παρτιζάν ήταν η αναμενόμενη. Ένα τεράστιο πανό γέμισε μία πλευρά της «Χάλα Πιονίρ» και ο Ομπράντοβιτς γνώρισε την αποθέωση.

Πριν το τζάμπολ οι οπαδοί της Παρτιζάν τραγούδησαν τον ύμνο της ομάδας με τον Ζακ ΛεΝτέι να κλέβει την παράσταση και να τον τραγουδάει με… σκονάκι από τον πάγκο!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Ομπράντοβιτς δεν ξέχασε φυσικά τις συνήθειές του και εξεράγει όταν ένας από τους βοηθούς του δεν έβρισκε τον μαρκαδόρο του για να σχεδιαστεί κάποιο σύστημα στο μπλοκάκι του πολυνίκη Σέρβου τεχνικού.

Στο φινάλε ο αγώνας οδηγήθηκε στο τελευταίο σουτ διά χειρός Κέβιν Πάντερ με το κοινό στο γήπεδο να τρελαίνεται όταν η μπάλα προσγειώθηκε στο καλάθι.

Όσο για το φινάλε; Οι παίκτες της Παρτιζάν πήγαν στο πέταλο των φανατικών μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΛεΝτέι σαν… ροκ σταρ να πηδάει πάνω στα απλωμένα χέρια των οπαδών. Παράνοια...
leday_1.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0