Basket Talk

Ο Σαντ Ρος «ξεκόλλησε» τον Παναθηναϊκό και επιβλήθηκε του Κολοσσού! (video)

Ο Σαντ Ρος «ξεκόλλησε» τον Παναθηναϊκό και επιβλήθηκε του Κολοσσού! (video)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου με σκορ 77-54, στο ΟΑΚΑ, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων το απόγευμα της Δευτέρας (1/11) για το κλείσιμο της 5ης αγωνιστικής της Basket League. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 77-54 και σημείωσαν την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.Ο κόουτς Πρίφτης δεν είχε στη διάθεση του τον Οκάρο Ουάιτ, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου δηλώθηκε στην 12αδα αλλά δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με πολύ χαμηλά ποσοστά ευστοχίας και για τις δύο ομάδες με τοιυς γηπεδούχους να έχουν 4/20 σουτ, ενώ η ομάδα της Ρόδου είχε 7/17. Εξ αιτίας αυτού, το σκορ παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα.
Ένα τρίποντο του Λευτέρη Ματζούκα, στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου, φάνταζε πως θα ήταν η αρχή για να βρει ρυθμό το παιχνίδι, αλλά ούτε αυτό στάθηκε αρκετό και έτσι οι δύο ομάδες επικεντρώθηκαν σε εκτελέσεις κοντά στο καλάθι.

Το «τριφύλλι» στην ανάπαυλα του αγώνα είχε χτίσει μια διαφορά 7 πόντων, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και η αστοχία δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Με την επιστροφή των 2 ομάδων, ο Νεμάνια Νέντοβιτς με δύο διαδοχικά τρίποντα έβαλε τον Παναθηναικό για πρώτη φορά στο παιχνίδι σε διψήφια διαφορά (+12). Ο Σαντ Ρος όμως, έκανε τη διαφορά για τους «πράσινους», καθώς ήταν πολύ ενεργητικός δίνοντας… νεύρο στην ομάδα!

Η διαφορά για τους γηπεδούχους έφτασε τους 25 πόντους και η τελευταία περίοδος αποτέλεσε τυπική διαδικασία για τους δυο αντιπάλους! 
Κορυφαίοι για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Σαντ Ρος με 13 πόντους, ενώ για τον Κολοσσό ο Γουίλιαμς σκόραρε επίσης 13 πόντους! 

Τα δεκάλεπτα: 13-16, 34-27, 60-38, 77-54.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά ΕΔΩ.



Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0