Basket Talk

Με μπροστάρη Κάρτερ… έκλεψε το διπλό από το Αλεξάνδρειο το Λαύριο!

Με μπροστάρη Κάρτερ… έκλεψε το διπλό από το Αλεξάνδρειο το Λαύριο!

Το Λαύριο επιβλήθηκε του Άρη στο Αλεξάνδρειο με σκορ 69-73 και έφυγε πανηγυρικά από τη Θεσσαλονίκη, με… 17άρι Τάισον Κάρτερ!

Ο Άρης υποδέχτηκε το Λαύριο για την 5η αγωνιστική της Basket League, στο Αλεξάνδρειο, με τους κίτρινους να ζητάνε μια νίκη μετά από τις τρεις συνεχόμενες ήττες από Ιωνικό, Κολοσσό Ρόδου και ΑΕΚ, ενώ η ομάδα της Λαυρεωτικής προερχόταν από δύο νίκες απέναντι σε Απόλλων Σμύρνης και Λάρισα! Ωστόσο το Λαύριο δεν άφησε τον Αρη να επιστρέψει στις νίκες και επιβλήθηκε με σκορ 69-73 και προτεστάντη τον Τάισον Κάρτερ με 17 πόντους!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τον αγώνα στοχεύοντας την ρακέτα του Λαυρίου, με τον Χανλάν να μετράει 8 πόντους και 2 ριμπάουντ από την πρώτη κιόλας περίοδο, ενώ ίδιους πόντους και ένα παραπάνω ριμπάουντ κατέγραψε ο Νίκος Περσίδης.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το πλάνο του Άρη συνεχίστηκε, με τον Έρικ Λόκετ να πετυχαίνει τους 10 πόντους στο ημίχρονο, από την καρδιά της ρακέτας! Από την άλλη μεριά το Λαύριο επικεντρώθηκε και εκείνο στα κοντινά καλάθια, με τον Βασίλη Μουράτο να είναι άστοχος!

Με ένα επιμέρους 17-7 το Λαύριο έκανε την δική του επίθεση στο σκορ και πήρε το προβάδισμα με τον Κάρτερ να πρωταγωνιστεί και την κλειστή διαφορά στο σκορ να ξεφεύγει υπέρ των φιλοξενούμενων!

Ο Άρης έκανε τη δική του αντεπίθεση, με τον Γουίλιαμς να πετυχαίνει 2 απανωτά τρίποντα. Ο Τάισον Κάρτερ όμως, για ακόμη μια μέρα ήταν εξαιρετικός και δεν άφησε περιθώρια στον Άρη να σπάσει το αρνητικό σερί ηττών και με την δική του υπογραφή προσέθεσε άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τους Θεσσαλονικείς!

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 22-19, 41-38, 52-57, 69-73

Αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0