Basket Talk

Επιβλήθηκε στην Περιβόλα ο Προμηθέας με Ρέι «φωτιά»!

Επιβλήθηκε στην Περιβόλα ο Προμηθέας με Ρέι «φωτιά»!

Ο Προμηθέας Πατρών επιβλήθηκε στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα (59-71), με τον Κέντρικ Ρέι να «τελειώνει» την υπερπροσπάθεια του Γιώργου Τσαλμπούρη ο οποίος πέτυχε 21 πόντους με 4 στα 7 τρίποντα!

Απόλλων Πάτρας και Προμηθέας αναμετρήθηκαν ξανά μετά από τέσσερα χρόνια στην Basket League για τις υποχρεώσεις της 5ης αγωνιστικής!

Το τοπικό ντέρμπι πραγματοποιήθηκε κάτω υπό… καυτή ατμόσφαιρα, καθώς οι φίλαθλοι του Απόλλων γέμισαν την Περιβόλα, θέλοντας να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με πολύ γρήγορο ρυθμό, με το Γιώργο Τσαλμπούρη να ξεκινάει ζεστός για τους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά, ο Προμηθέας επέβαλε το ρυθμό του από την πρώτη περίοδο του αγώνα, ακουμπώντας μάλιστα τους 9 πόντους στην διαφορά του σκορ!

Ο Απόλλωνας στο δεύτερο δεκάλεπτο, «έσφιξε» την άμυνα του και σε συνδυασμό με την αστοχία του προμηθέα επανήλθε στο σκορ, όχι για πολύ όμως! Ο Προμηθέας πήγε στην ανάπαυλα με το σκορ στο +13, με το Λοΐκ Σβάρτς να πετυχαίνει ένα buzzer beater στην εκπνοή του ημιχρόνου από τα δέκα μέτρα!

Ο Απόλλωνας, βρέθηκε μέχρι και 15 πόντους πίσω στο σκορ, αλλά δεν τα παράτησε με μπροστάρη τον Γιώργο Τσαλμπούρη να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα! Την προσπάθεια να πλησιάσουν και να παραμείνουν στο ματς δεν ήθελε να αφήσει στην τύχη ο Κέντρικ Ρέι, ο οποίος σκόραρε και δημιούργησε με εξαιρετικό τρόπο για τους φιλοξενούμενους, δείνοντας τέλος στις ελπίδες της ομάδας του Νίκου Βετούλα

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 16-23, 27-40, 43-52, 59-71

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0