Basket Talk

Άνευ προηγουμένου υβριστική επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο με αφορμή ένα tweet

Άνευ προηγουμένου υβριστική επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο με αφορμή ένα tweet
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πλάκα και οι Έλληνες οπαδοί έβγαλαν -ξανά- το κακό τους πρόσωπο στην επιφάνεια. 

Πεδιό αντιπαράθεσης οπαδών των «αιώνιων» στα social media έγινε ένα χιουμοριστικό tweet του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον αδερφό του Κώστα και τα καρφώματα που έκανε στο ΟΑΚΑ σε σημείο που δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού του επιτέθηκαν με ακατονόμαστες φράσεις και ύβρεις.

Ο «Greek Freak» είχε όρεξη για χιούμορ βλέποντας τον αδερφό του Κώστα να καρφώνει στο ματς της Βιλερμπάν με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτό δεν άρεσε καθόλου σε μεγάλη μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού, ενώ αντίστοιχα οπαδοί του Ολυμπιακού το εκμεταλλεύτηκαν για… καζούρα στον αντίπαλο.

«Δεν έχουν χρήματα για καινούργια στεφάνια οπότε να είσαι προσεκτικός» έγραψε απευθυνόμενος στον αδερφό του Κώστα, αστειευόμενος φυσικά, ο Αντετοκούνμπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ενώ το ματς στο ΟΑΚΑ παιζόταν και ακολούθησε ο… κακός χαμός.

Οπαδοί του Ολυμπιακού τον επευφημούσαν που ανέδειξε το… οικονομικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού που δήθεν δεν έχει χρήματα να πάρει στεφάνια στο ΟΑΚΑ, ενώ ακόμη χειρότερη ήταν η αντίδραση οπαδών του Παναθηναϊκού με άνευ προηγουμένου υβριστική επίθεση.

Από «νιγηριανό σκουπίδι» μέχρι «λαθρο» και πολλές πολλές ακόμη ύβρεις που έβγαλαν στην επιφάνεια τον χειρότερο εαυτό ανεγκέφαλων οπαδών.

1_6.png

4_2.png

3_6.png

1_7.png
2_6.png



www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0