Basket Talk

Άντεξε για τριάντα λεπτά το Περιστέρι, αλλά λύγισε!

Άντεξε για τριάντα λεπτά το Περιστέρι, αλλά λύγισε!
H ομάδα του Περιστερίου γνώρισε την ήττα από την Κράιλσχαϊμ Μέρλινς με σκορ 64-76, σημειώνοντας την 2η ήττα στον όμιλο!

Το Περιστέρι, το βράδυ της Τετάρτης, υποδέχτηκε την Κράιλσχαϊμ Μέρλινς στο κλειστό γήπεδο Ανδρέας Παπανδρέου, για τις υποχρεώσεις στο FIBA Europe Cup! Οι δύο ομάδες, πριν τον αγώνα, κατέγραφαν μια νίκη και μία νίκη και οι δύο.

Η Γερμανική ομάδα ξεκίνησε στοχεύοντας την ρακέτα των γηπεδούχων κάτι που τους βοήθησε να βρουν ρυθμό στον αγώνα! Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε μέχρι και το ημίχρονο επιχειρώντας επίσης και κάποια σουτ έξω από τα 6,75μ. με τη διαφορά να παραμένει σταθερή υπέρ της Κράιλσχαϊμ!

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν την αξιοπρεπή προσπάθεια τους, με τον Τεράν Πέτεγουει να ξεχωρίζει! Το σκηνικό δεν άλλαξε πρωταγωνιστές όμως και η ψαλίδα άνοιξε περεταίρω!

Το σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου άντεξε για παραπάνω από 30 λεπτά, όμως οι δυνάμεις τους δεν φάνηκαν ικανές για να τους δώσουν ακόμα μια νίκη!

Έτσι οι γηπεδούχοι γνώρισαν την ήττα με σκορ 64-76 και βρίσκονται τελευταίοι στον 7ο όμιλο στο FIBA Europe Cup.

Να σημειωθεί πως μετά τη λήξη του αγώνα, οι φίλαθλοι χειροκρότησαν την προσπάθεια των παικτών!

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΜακΚρί 15, Μίλερ 9, Μορέιρα 12, Πέτεγουεϊ 15, Μπράουν 2, Χρυσικόπουλος 2, Χάγκινς, Κατσίβελης 2, Σαλούστρος 6

ΚΡΆΙΛΣΧΑΪΜ: Μπλεκ 7, Κοβάτσεβιτς, Ραντοσάβλιεβιτς 14, Σάβατζ, Αριριγκουζόχ 6, Χάρις 9, Κοβάσεβιτς, Λασίσι 2, Λιούις 2, Σορτς 21, Στάκεϊ

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 29-36, 50-55, 64-76

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικα ΕΔΩ

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0