Basket Talk

Βαριά ήττα για τον Ηρακλή στο Μαυροβούνιο!

Βαριά ήττα για τον Ηρακλή στο Μαυροβούνιο!

Ο Ηρακλής γνώρισε… βαριά ήττα, με σκορ 88-65, από τη Μορνάρ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του FIBA Europe Cup.

Υπό τις οδηγίες του Στέργιου Κουφού, ο Ηρακλής αντιμετώπισε τη Μορνάρ Μπαρ, Στο Μαυροβούνιο για την Τρίτη αγωνιστική των ομίλων του FIBA Europe Cup!

H Ελληνική ομάδα γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα (88-65) στους ομίλους του FIBA Europe Cup και την έκτη σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο «γηραιός» μπήκε πολύ… ζεστά στο παιχνίδι με ένα σερί 8-0, αλλά η Μορνάρ επέστρεψε άμεσα στο παιχνίδι! Οι δύο ομάδες συμβαδίσανε στο σκορ μέχρι και τα μισά της δεύτερης περιόδου, εκεί που η Μορνάρ ξέφυγε στο σκορ και διατήρησε σταθερή απόσταση 10 πόντων, με την οποία οι δύο ομάδες έκλεισαν και την ανάπαυλα!

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν άλλαξαν πολλά για τον Ηρακλή, ο οποίος μπόρεσε να ξαναγυρίσει στο παιχνίδι και έμεινε ακόμα περισσότερο πίσω στο σκορ!

Για τους γηπεδούχους ο Νεμάνια Γκόρντιτς με 2 στις 2 εκτελέσεις, έξω από τη γραμμή των 6,75μ, σκόραρε 16 πόντους, μοίρασε 8 ασίστ και μάζεψε 4 ριμπάουντ.

Ο Ηρακλής δεν είχε καλή εικόνα, με μόνο τον Τόνι Ντάγκλας να ξεχωρίζει για τον Ηρακλή σκοράροντας 16 πόντους επίσης σε σχεδόν 36 λεπτά συμμετοχής με 4 στα 9 τρίποντα!



Δείτε τα αναλυτικά στατισικά ΕΔΩ.

ΜΟΡΝΑΡ ΜΠΑΡ (Μίλοβιτς): Ντέιβις 15, Γκόρντιτς 16, Μάρλιουκιτς, Μόσλεϊ 9, Ζιβάνοβιτς, Γέρεμιτς 9, Λάζιτς 8, Λιούις 10, Μίκοβιτς 13, Μίκοβιτς Μ. 2, Ρακότσεβιτς 6, Σέχοβιτς

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κουφός): 
Αγραβάνης 9, Ντάγκλας 16, Φίλιος 6, Χαριτόπουλος 2, Τέιλορ 2, Ντάνιελς 5, Κουζέλογλου 11, Λιντς 6, Παπαδάκης 2, Γούλριτζ 6

Τα δεκάλεπτα
: 25-24, 47-37, 69-52, 88-65


Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0