Basket Talk

Σικάγο Μπουλς: Επιστροφή στο μέλλον με «Τιτανικό», Τομ Μπρέιντι και… Μακαρένα (video)

Σικάγο Μπουλς: Επιστροφή στο μέλλον με «Τιτανικό», Τομ Μπρέιντι και… Μακαρένα (video)
Τι σχέση έχουν οι Σικάγο Μπουλς της σεζόν 2021-22 με τον Τιτανικό, τα κολεγιακά χρόνια του κορυφαίου Quarterback του NFL και τους… Los del Rio και το ‘90s hit, Μακαρένα; Οι απαντήσεις παρακάτω...
Σχετικά Άρθρα

Οι Σικάγο Μπουλς ξεκίνησαν τη σεζόν με 4-0. Πάμε άλλη μία φορά στην περίπτωση που νομίζετε ότι κάνουμε πλάκα. Οι θρυλικοί Σικάγο Μπουλς ξεκίνησαν τη σεζόν με 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και οι ενθουσιασμός στη windy city φτάνει τόσο ψηλά που γυρίζει… 25 χρόνια πίσω. Τότε που η αρμάδα του Φιλ Τζάκσον με τους Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν, Τόνι Κούκοτς και σία έβαζαν τις βάζεις για τον πρώτο τίτλο από το δεύτερο three-peat.

Ήταν η σεζόν 1996-97 λοιπόν όταν οι «ταύροι» του Σικάγο ξεκίνησαν για τελευταία φορά πριν τη φετινή στην ιστορία τους στο ΝΒΑ τη σεζόν με 4-0! Το φινάλε της κανονικής περιόδου τους βρήκε στην κορυφή της λίγκας με 69 νίκες και τον Ιούνιο με το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Είναι τόσο παλιό το επίτευγμα που «ισοφάρισαν» ουσιαστικά οι Μπουλς φέτος με το αρχικό τους 4-0 που…

-Ο βασικός τους πλέι-μέικερ Λόνζο Μπολ δεν είχε καν γεννηθεί τότε αφού το πρώτο φως της ημέρας το είδε ένα χρόνο αργότερα (27 Οκτωβρίου 1997).

-Δεν είχαν καν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για την μεγαλύτερη εισπρακτική κινηματογραφική επιτυχία όλων των εποχών, τον περιβόητο «Τιτανικό» του Τζέιμς Κάμερον, ταινία που βγήκε στις αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου 1997!



Νο1 μουσικό hit παγκοσμίως ήταν ένα ισπανόφωνο τραγούδι, η περιβόητη Macarena που είχε κυκλοφορήσει τρία ολόκληρα χρόνια πριν (1993) και σκαρφάλωσε από το… πουθενά στο Νο1 του Billboard το φθινόπωρο του 1996!



Το Spacejam η πρώτη μπασκετική ταινία με συνδυασμό κινουμένων σχεδίων και… ανθρώπων και σταρ τον Μάικλ Τζόρνταν βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες ένα μήνα μετά το αρχικό 4-0 των Μπουλς της σεζόν 1996-97, τον Νοέμβριο του 1996 δηλαδή.



Τέλος, ο κορυφαίος quarterback του NFL Τομ Μπρέιντι, κάτοχος πλέον 7 Super Bowl, 5 τίτλων MVP του Super Bowl και 3 τίτλων MVP της κανονικής περιόδου του NFL βρισκόταν ακόμη στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν πριν καν ξεκινήσει να χτίζει τον μύθο του.



Για φινάλε, πάρτε μία γεύση από το αρχικό φετινό 4-0 των Μπουλς



και για τους παλαιότερους (για να μαθαίνουν όμως και οι νεότεροι) και μία… τζούρα από τους Μπουλς του 1996-97.



Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0