Basket Talk

Δημήτρης Ιτούδης: «Ωριμάσαμε ως ομάδα, δεν υπάρχει εύκολο ματς με τόσους νέους παίκτες»

Δημήτρης Ιτούδης: «Ωριμάσαμε ως ομάδα, δεν υπάρχει εύκολο ματς με τόσους νέους παίκτες»

Ο Δημήτρης Ιτούδης στη συνέντευξη τύπου στη Ρωσία, μίλησε για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε τίποτα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα!

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του, στάθηκε στον Φαρίντ και ανέφερε πως με τον Γιώργο Μπαρτζώκα δεν υπήρξε τίποτα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Όλοι έδειξαν ότι έχουν τρομερή θέληση για να παλέψουν και να καλύψουν τις απουσίες μας. Οι υγιείς αντιλαμβάνονται τι πρέπει να κάνουν, ειδικά μετά από το κακό ξεκίνημα. Είναι εύκολο να πω ότι είχαμε εμπόδια στο -12 στο ξεκίνημα, όμως κάναμε προσαρμογές.

Ο Ντόρσεϊ, με όλο το σεβασμό, πήρε αυτά που του δώσαμε και δεν έπρεπε να του έχουμε δώσει. Ήμασταν δυνατοί και στις δύο πλευρές του παρκέ, αδειάσαμε τη ρακέτα και κυνηγήσαμε τους σουτέρ. Ο Μπολόμποι έκανε σπουδαία δουλειά, οι χειριστές δημιούργησαν περισσότερους χώρους και βάλαμε τα σουτ. Συνολικά, θέλω να πω ξανά συγχαρητήρια στην ομάδα για το αποτέλεσμα. Ωριμάσαμε ως ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό γι' αυτόν τον μαραθώνιο. Δεν υπάρχει εύκολο ματς με τόσους νέους παίκτες.

Νόμιζα ότι ο Μπαρτζώκας μου έλεγε κάτι, αλλά δεν άκουγα. Δεν ήταν προς εμένα. Νόμιζα ότι κάτι ήθελε να μου πει, αλλά όπως αντιλαμβάνομαι την κατάσταση, δεν υπήρξε κάτι. Πιθανότατα κάτι έλεγε στη γραμματεία. Ο Φαρίντ ήρθε, έκανε προπόνηση, έπαιξε, έχει τζετ-λαγκ και δεν μπορεί να κοιμηθεί, έχει κράμπες, οπότε πρέπει να του δώσουμε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0