Basket Talk

Φέρελ: «Απέδειξα πως είχαν κάνει λάθος για μένα στο NBA» (video)

Φέρελ: «Απέδειξα πως είχαν κάνει λάθος για μένα στο NBA» (video)
Οι δηλώσεις του Γιόγκι Φέρελ στην Cosmote TV. 

Το νεό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Γιόγκι Φέρελ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pck n’ Roll» της CosmoteTV, σχετικά μέχρι τώρα πορεία της καριέρας του στο ΝΒΑ και την απόφασή του να έρθει για πρώτη φορά να παίξει μπάσκετ στη γηραιαά ήπειρο. 

Αναλυτικά ανέφερε: «Το πιο σημαντικό κομμάτι; Ήταν το ότι δεν επελέγην στο draft και έπρεπε να αποδείξω στους πάντες πως είχαν κάνει λάθος. Κατάφερα να μπω στο περιβάλλον του ΝΒΑ και να παραμείνω εκεί. Αυτό θα το κουβαλάω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Εγώ είμαι ένας βραχύσωμος γκαρντ, με αυτά τα σωματικά χαρακτηριστικά είναι σπάνιο το να τα καταφέρεις σε μια λίγκα όπως το ΝΒΑ, άρα με το να καταφέρω να αποδείξω πως είχαν κάνει λάθος για μένα, είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου.

Υπήρχαν μερικές προτάσεις την περίοδο που αγωνιζόμουν στο ΝΒΑ αλλά έμεινα εκεί καθώς ένιωσα πως αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα.

Τώρα πήρα την απόφαση να έρθω στην Ευρώπη, είχα ορισμένες επαφές, η μια ήταν με τον Παναθηναϊκό κι έτσι είμαι περιχαρής που είμαι εδώ. Όλο αυτό έγινε γρήγορα κι έτσι δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τους παλιούς μου συμπαίκτες. Μίλησα με αρκετούς άλλους, όπως με τον ατζέντη μου και μου είπαν πως η Αθήνα είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να βρίσκεσαι, οπότε χαίρομαι πολύ γι’ αυτό.

Μεγάλωσα ως παίκτης που έδινε προτεραιότητα στην ομάδα. Οπότε ότι χρειάζεται ο προπονητής, είτε πρόκειται για άμυνα είτε για επίθεση θέλω να διευκολύνω. Θέλω να κάνω ότι χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, απλά προσπαθώ να συνηθίσω τη διαφορά της ώρας και να εγκλιματιστώ, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι με τους συμπαίκτες μου, αλλά είμαι έτοιμος».

Για το όνομα του: «Όταν ήμουν μικρός έτρωγα πολύ, οπότε η μητέρα μου με ονόμασε Γιόγκι από τον Γιόγκι τον αρκούδο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0