Basket Talk

360 διαμάντια για το αμύθητης αξίας πρωτάθλημα Αντετοκούνμπο & Μπακς

360 διαμάντια για το αμύθητης αξίας πρωτάθλημα Αντετοκούνμπο & Μπακς

Ένα μοναδικό σε δημιουργία, έμπνευση και αποτέλεσμα δαχτυλίδι παρέλαβαν οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και το «ΒΝ Sports» σας το παρουσιάζει.

Σχετικά Άρθρα

Πρωτάθλημα μετά από μισό αιώνα κατέκτησαν οι Μπακς του Greek Freak, λογικό λοιπόν να αναζητήσουν κάτι το ιδιαίτερο, το ξεχωριστό, το μοναδικό για το δαχτυλίδι που φόρεσαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Fiserv Center οι παίκτες τους.

Η ιδιοκτησία των «ελαφιών» λοιπόν ανέθεσε στον δημιουργό κοσμημάτων Jason του Jewelers Mutual στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Άντζελες την ευθύνη για τη δημιουργία των δαχτυλιδιών και το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα.


Συνολικά επάνω στο κάθε ένα ξεχωριστό για κάθε παίκτη δαχτυλίδι έχουν τοποθετηθεί 360 διαμάντια που αντιπροσωπεύουν τις 360 νίκες που έχουν πετύχει οι Μπακς υπό νέα ιδιοκτησία τα τελευταία επτά χρόνια. Στο πάνω μέρος του υπάρχουν 16 πράσινα σμαράγδια για τις 16 νίκες που πέτυχαν οι Μπακς στα πλέι-οφ μέχρι να φτάσουν στον τίτλο αλλά και τους 16 τίτλους της κατηγορίας Central.

Κάθε σμαράγδι έχει βάρος 4,14 καράτια που αντιστοιχεί στον τηλεφωνικό κωδικό 414 της πόλης του Μιλγουόκι. Γύρω-γύρω σε κάθε δαχτυλίδι έχουν τοποθετηθεί 50 διαμάντια για τα 50 χρόνια από το τελευταίο πρωτάθλημα των Μπακς το 1971. Κάθε διαμάντι έχει βάρος 3 καράτια όσοι και οι τίτλοι Ανατολής που έχουν κατακτήσει οι Μπακς.

Τα διαμάντια που σχηματίζουν το World Champions έχουν βάρος 0,53 καράτια και αντιστοιχούν τα 53 χρόνια ζωής των Μιλγουόκι Μπακς. Κάθε δαχτυλίδι «ανοίγει» στη μέση και σε κάθε πλευρά υπάρχουν όλα τα σήματα, banner, μασκότ στην 53χρονη ιστορία των Μπακς. Στο πάνω μέρος υπάρχει το σήμα των Μπακς (ελάφι) στη μία πλευρά αναγράφεται το Bucks in six, σύνθημα των φιλάθλων της ομάδας για τις σειρές των τελικών, από κάτω τα σκορ στις τέσσερις σειρές των τελικών (4-0, 4-3, 4-2, 4-2), η λέξη Μιλγουόκι και το σκορ του τελευταίου τελικού 105-98.

Στην άλλη πλευρά είναι γραμμένο το σύνθημα Fear the Dear, το επώνυμο κάθε παίκτη ξεχωριστά και το νούμερο της φανέλας του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0