Basket Talk

Της κακομοίρας στους Σίξερς! Ο Ρίβερς έδιωξε τον Σίμονς, ξέσπασε κατά του Αυστραλού ο Εμπίντ! (video)

Της κακομοίρας στους Σίξερς! Ο Ρίβερς έδιωξε τον Σίμονς, ξέσπασε κατά του Αυστραλού ο Εμπίντ! (video)
Ούτε οι πιο καλογυρισμένες σαπουνόπερες τέτοιο σενάριο σε σχέση με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στους Φιλαντέλφια Σίξερς.
Ο Μπεν Σίμονς μπορεί να γύρισε στις προπονήσεις όμως οι μέρες του στην ομάδα είναι μετρημένες. Ο Αυστραλός κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης συμμετείχε στις ασκήσεις έχοντας επιδεικτικά μάλιστα το κινητό του στην τσέπη της φόρμας του και την Τρίτη δόθηκε συνέχεια.


Το απόγευμα της Τρίτης (ώρα Ελλάδας) οι Σίξερς ανακοίνωσαν την τιμωρία του Σίμονς από την ομάδα του για ένα ματς λόγω “επιθετικής προς την ομάδα συμπεριφοράς” όπως σημείωσαν.


Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Σίμονς πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο με τον προπονητή του Ντοκ Ρίβερς ο οποίος του ζήτησε να συμμετάσχει σε μία αμυντική άσκηση, ο Αυστραλός αρνήθηκε και ο “Ντοκ” τον έδιωξε από την προπόνηση.


Μετά το τέλος της προπόνησης, δε, ο σταρ των Σίξερς Τζόελ Εμπίντ “έδωσε στεγνά” τον Σίμονς λέγοντας μπροστά στις κάμερες πως “έχουμε μία δουλειά να κάνουμε εδώ και όχι να κάνουμε τους μπέιμπι-σίτερ σε κάποιους” φωτογραφίζοντας εμφανώς τον Αυστραλό με τον οποίο οι παίκτες των Σίξερς είναι έξαλλοι.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0