Basket Talk

Τα… κομάντο των Λέικερς τραγουδούν ακόμη!

Τα… κομάντο των Λέικερς τραγουδούν ακόμη!
Λέικερς όπως λέμε οι «Αναλώσιμοι». Μια χρονιά με πολλές περγαμηνές ξεκινάει στο NBA για τους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι έχουν μαζέψει όλα τα μπασκετικά… πολυμηχανήματα με την περισσότερη εμπειρία στον «μαγικό κόσμο». Αρκεί όμως αυτό για να πάρουν ξανά τον τίτλο;

Το ξημέρωμα της Τετάρτης (20/10) οι Λέικερς θα είναι το δεύτερο ζευγάρι μετά από τους Μιλγουόκι Μπακς που θα αντιμετωπίσουν τους Μπρούκλιν Νετς. Η «υπέρ-ομάδα» από το Λος Άντζελες, θα αντιμετωπίσει την παρέα του Στέφ Κάρι, Γκολντεν Στέιτ Γουόριορς! Η χρονιά θα ξεκινήσει με μια πολύ δυναμική αναμέτρηση, ανάλογη με τις προσδοκίες που υπάρχουν για την ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς και της παρέας του!

Οι Λέικερς είναι δεδομένα η ομάδα με τους παίκτες οι οποίοι έχουν την μεγαλύτερη αγωνιστική εμπειρία και μάλιστα με χαοτική διαφορά από τον δεύτερο! Με 306.881 αγωνιστικά λεπτά (κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος) στις «πλάτες» τους οι παίκτες του Φρανκ Βόγκελ, βρίσκονται πρώτοι στη λίστα και ακολουθούν οι Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι απέχουν μίλια μακριά, καθώς καταγράφουν 188.000 αγωνιστικά λεπτά! Λίγο παραπάνω από τα μισά δηλαδή!


Οι ΛεΜπρόν ΤζέιμςΚαρμέλο ΆντονιΝτουάιτ ΧάουαρντΡάσελ ΟυέστμπρουκΤρέβον ΑράιζαΡαζόν Ρόντο και ΝτιΆντρε Τζόρνταν είναι οι 7 πρώτοι στην κορυφαία 25αδα των εν ενεργεία καλαθοσφαιριστών με βάση τα λεπτά που έχουν αγωνιστεί! Κατά συνέπεια οι Λέικερς έχουν το ρόστερ με την μεγαλύτερη εμπειρία! Αυτός ήταν και ο στόχος της ομάδας! Μπορεί αυτό το εγχείρημα να αποδώσει καρπούς και να οδηγήσει σε μια κατάκτηση τροπαίου;
ipiccy_image_7_1.jpg

 

Οι φετινοί Λέικερς θυμίζουν λίγο έως πολύ μία blockbuster ταινία ονόματι «Οι Αναλώσιμοι». Τότε που μαζεύτηκαν στα… γεράματα πολλά μεγάλα ονόματα «σκληρών» του Χόλιγουντ (Σιλβέστερ Σταλόουν, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μίκι Ρούρκ κ.α.) που είχαν διατρέξει μια λαμπρή καριέρα στην ηθοποιία και αποφάσισαν να συνεργαστούν όταν πια ηλικιακά είχαν μεγαλώσει, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα, με δεδομένο το ρίσκο πως μπορεί κάποιος να «επισκιάσει» την δουλειά του άλλου!

Έτσι, η ομάδα από το Λος Άντζελες, επιχείρησε να μαζέψει πολλά και δυνατά ονόματα του μπάσκετ με σκοπό να… τρελάνουν τον κόσμο και να τον κατακτήσουν. Βρίσκονται οι περισσότεροι σε μεγάλη ηλικία και έχουν ξεπεράσει την κορύφωση στην αγωνιστική του καμπύλη και βρίσκονται ένα βήμα μακριά από το ηλιοβασίλεμα.

Για το αν θα μπορέσουν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, θα μας το αποδείξουν μονάχα οι ίδιοι.
Προσδεθείτε… το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ξεκινάει! 

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0