Basket Talk

Το πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης... βάφτηκε ασπρόμαυρο!

Το πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης... βάφτηκε ασπρόμαυρο!

Μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, ο ΠΑΟΚ, αλλά είχε… Χριστοδούλου και κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη επί του Ηρακλή με σκορ 72-69, στο PAOK Sports Arena!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη για φέτος, με κορυφαίο τον Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ωστόσο, καθοριστικός ήταν ο Ανδρέας Χριστοδούλου, ο οποίος ανέτρεψε τον ρυθμό του αγώνα και… ξεμπλόκαρε τον «Δικέφαλο»!

Ο Ηρακλής ξεκίνησε την αναμέτρηση πολύ δυναμικά με ένα σερί 8-0, παίζοντας ασφυκτική άμυνα, με αποτέλεσμα τα απανωτά λάθη του ΠΑΟΚ και το επιθετικό… μπλοκάρισμα! Οι δύο ομάδες στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ιδιαίτερα άστοχες, βρίσκοντας ρυθμό στο κλείσιμο της περιόδου.

O Ηρακλής συμπλήρωσε νωρίς τα πέντε ομαδικά φάουλ στην δεύτερη περίοδο, ενώ ο ΠΑΟΚ με ένα δυναμικό ξεκίνημα, μείωσε και πλησίασε στο σκορ τους Ηρακλείδης, το οποίο διατήρησε μέχρι και το ημίχρονο!

Ο «Δικέφαλος» μετά την ανάπαυλα του αγώνα, έκανε παρόμοιο, δυναμικό ξεκίνημα με αυτό του δεύτερου δεκαλέπτου και πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα στην αναμέτρηση! Ο Ανδρέας Χριστοδούλου μάλιστα, ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε και διαφορά για τους γηπεδούχους με 8 συνεχόμενους, προσωπικούς πόντους!

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη παρέμεινε συγκεντρωμένη στον αγώνα. Με καθοριστικά ριμπάουντ και ψυχραιμία, κατάφεραν να διαχειριστούν την πίεση που άσκησε ο «Γηραιός»! Έτσι, ο ΠΑΟΚ έφτασε στην πρώτη του νίκη για φέτος στην Basket League!

Τα δεκάλεπτα: 10-20, 33-37, 56-48, 72-69.

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0