Basket Talk

Μπαρτζώκας: "Μόνο με βολές σκόραρε η Μπαρτσελόνα, αξίζαμε τη νίκη"

Μπαρτζώκας:
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη χαμένη ευκαιρία της ομάδας του στο Παλαού Μπλαουγκράνα και άφησε εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για τη διαιτησία...

"Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο σταθήκαμε λίγο άτυχοι. Οι αντίπαλοί μας στο τέλος της κανονικής διάρκειας και της παράτασης σκόραραν μόνο με βολές" είπε με νόημα ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο οποίος πάντως παραδέχθηκε πως "δεν είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, αλλά δίνουμε τα εύσημα στους παίκτες μας γιατί έκαναν σπουδαία προσπάθεια και στα 45 λεπτά του αγώνα και κατά την άποψή μου, αξίζαμε την νίκη".

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και κυρίως της παράτασης λέγοντας πως "χάσαμε ένα πολύ κρίσιμο ριμπάουντ από τον Οριόλα το οποίο τελικά μας στοίχισε" και κατέληξε λέγοντας: "Μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα από τα τελευταία δύο ριμπάουντ ή και τα δύο ή να μην κάναμε φάουλ. Έτσι θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι αλλά θα πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα γιατί έχουνε κι άλλο ματς με τη Ζαλγκίρις σε δύο μέρες και πρέπει να προχωρήσουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0