Basket Talk

Οι Μπρούκλιν Νετς στέλνουν τον… αντιεμβολιαστή Ίρβινγκ σπίτι του!

Οι Μπρούκλιν Νετς στέλνουν τον… αντιεμβολιαστή Ίρβινγκ σπίτι του!

Ο General Manager των Νετς, Σον Μαρκς, έθεσε τον Κάιρι Ίρβινγκ εκτός ομάδας μέχρι να... εμβολιαστεί!

Η ομάδα του Μπρούκλιν ανακοίνωσε πως ο Κάιρι Ίρβινγκ θα θεωρείται «ξένο σώμα» έως ότου εμβολιαστεί. Μέχρι στιγμής, ο 29χρονος γκαρντ είναι αμετακίνητος και δεν φέρεται διατεθειμένος να κάνει το εμβόλιο κατά του κορoνοϊού.

Στην ανακοίνωσή τους, λοιπόν, οι Νετς ξεκαθάρισαν πως όποιος δεν έχει συμμορφωθεί με τους νόμους δεν θα αποτελεί μέλος της ομάδας και δεν πρόκειται να κάνουν καμία διάκριση, ακόμη και για τον Κάιρι Ίρβινγκ.

«Ο Κάιρι έκανε μια προσωπική επιλογή και σεβόμαστε το ατομικό του δικαίωμα επιλογής», ανέφερε ο Μαρκς σε δήλωσή του.

«Επί του παρόντος, η επιλογή περιορίζει την δυνατότητα του να είναι μέλος της ομάδας με πλήρη απασχόληση και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα μέλος της ομάδας μας να συμμετάσχει με μερική απασχόληση.

Είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχίσουμε να χτίζουμε τη χημεία ως ομάδα και να παραμένουμε πιστοί στις μακροχρόνιες αξίες της συντροφικότητας και της θυσίας μας.

Οι στόχοι μας για το πρωτάθλημα, για τη σεζόν δεν έχουν αλλάξει και για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι κάθε μέλος του οργανισμού μας πρέπει να τραβήξει προς την ίδια κατεύθυνση. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη της σεζόν και προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη εκστρατεία που θα κάνει το δήμο του Μπρούκλιν περήφανο».

Έτσι, ο 29χρονος γκαρντ δεν θα έχει δικαίωμα όχι μόνο να παίξει σε αγώνες με την ομάδα του Μπρούκλιν, αλλά ούτε και να κάνει καν προπόνηση!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0