Basket Talk

Ζαλγκίρις: Ανακοίνωσε τον Γιούρι Ζντοβτς!

Ζαλγκίρις: Ανακοίνωσε τον Γιούρι Ζντοβτς!
Ο Γιούρι Ζντοβτς έφτασε στο Κάουνας και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ζαλγκίρις διαδεχόμενος τον Αυστριακό τεχνικό Μάρτιν Σίλερ.
Σχετικά Άρθρα

Τη "Zalgirio Arena" επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας (11/10) ο νέος προπονητής της ομάδα του Κάουνας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σέζον και «πιάνει δουλειά». Όπως τόνισε ο Ζντοβτς σε αυτό το στάδιο της σεζόν «δεν υπάρχει χρόνος για προπόνηση και βελτίωση» λόγω των συνεχών αγώνων. Ήδη, ο Ζντοβτς ξεκινά με «διαβολοβδομάδα»! Την Τετάρτη (13/12), η Ζαλγκίρις αγωνίζεται στο Βελιγράδι, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρασκευή (15/10) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. 

«Δεν είχα να σκεφτώ κάτι άλλο. Με ήθελε η Ζαλγκίρις και είμαι στην Euroleague. Είχα δυο τρεις προτάσεις από ομάδες της Euroleague, αλλά έπρεπε να τις αρνηθώ γιατί τότε είχα συμβόλαιο με άλλη ομάδα. Δεν είναι εύκολο. Στο τέλος της ημέρας, το να δουλεύεις στη Ζαλγκίρις είμαι μια μεγάλη ευκαιρία», είπε μεταξύ άλλων ο Σλοβένος προπονητής, ο οποίος έχει ξαναεργαστεί σε ομάδα επιπέδου Euroleague μόνο στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας (2008-2011). 

Ως παίκτης, ο Ζντοβτς αγωνίστηκε στον Ηρακλή (1993-96) και στον Πανιώνιο (2000-01), ενώ ως προπονητής εργάστηκε σε Ηρακλή (2005-06) και ΑΕΚ (2015-17).


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0