Basket Talk

ΤΣΣΚΑ: Έκανε το «μπαμ» με Φαρίντ!

ΤΣΣΚΑ: Έκανε το «μπαμ» με Φαρίντ!

Στην απόκτηση του Κένεθ Φαρίντ προχώρησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κάνοντας μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενίσχυσε σημαντικά την «γραμμή των ψηλών», καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Κένεθ Φαρίντ. Ο 32χρονος Αμερικανός σέντερ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, για το επόμενο δίμηνο, ενώ στην σχετική συμφωνία, υπάρχει προοπτική ανανέωσης μέχρι το τέλος της τρέχοθυσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος άσος, έχει αγωνισθεί στους Ντένβερ Νάγκετς, στους Μπρούκλιν Νετς, στους Χιούστον Ρόκετς, στην κινεζική Ζεγιανγκ Γκουανκσά και στην Λεόνες Ντε Πόνσε του Πουέρτο Ρίκο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για μία ομάδα της Ευρωλίγκας που βρίσκεται σε επίπεδο ΝΒΑ, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είμαι χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να προσφέρω και να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας. Επίσης, είμαι ευγνώμων γι’ αυτή την ευκαιρία», δήλωσε ο «Μάνιμαλ».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης είπε: «Παρακολουθούσαμε αρκετά την αγορά, καθώς έχουμε δύο θέσεις κενές στην ομάδα. Ο Φαρίντ είναι γνωστό το πόσο δυνατός είναι στην άμυνα, στα ριμπάουντ και σε άλλους τομείς. Θα μας δώσει ενέργεια και ενθουσιασμό. Αν και έχει πετύχει πολλά στην καριέρα του, ο ζήλος και η ανταγωνιστικότητα παραμένουν στην ψυχή του. Επίσης, μιλήσαμε πολύ με εκείνον την περσινή σεζόν, καθώς ήταν στη λίστα μας, αλλά δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή. Καλωσορίζουμε τον Φαρίντ στην ομάδα μας και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0