Basket Talk

Δέδας: «Έχουμε παίκτες που δεν ακολουθούν το αγωνιστικό πλάνο» (video)

Δέδας: «Έχουμε παίκτες που δεν ακολουθούν το αγωνιστικό πλάνο» (video)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέφανος Δέδας μετά την λήξη του παιχνιδιού.

Ο Στέφανος Δέδας, μίλησε στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Φάλκο και την κάκιστη εκκίνηση που έκανε η «ένωση». Ο Έλληνας τεχνικός ουσιαστικά, άφησε να εννοειθεί πως θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων», χωρίς να υπολογίζει σε ποιό σημείο της σεζόν βρίσκεται.

«Φάνηκε ότι έχουμε αδυναμίες στη ρακέτα. Έχουμε κάποιους παίκτες που διαθέτουν δύναμη αλλά δεν ακολουθούν το αγωνιστικό πλάνο, έχουμε και άλλους που ακολουθούν το πλάνο αλλά υστερούν σε δύναμη», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ΑΕΚ και συμπλήρωσε,
«Δουλεύουμε πάνω σε αυτό με τη διοίκηση της ομάδας για να διορθώσουμε το πρόβλημα» και πρόσθεσε πως «θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε ολοκληρωμένο το ρόστερ μας».

Ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να συγχαρεί τους Ούγγρους για τη νίκη τους και τόνισε τη λάθος διαχείριση του αγώνα.
«Στην 4η περίοδο δεν διαχειριστήκαμε σωστά τον αγώνα με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να πάρει διψήφια διαφορά. Στο τέλος είχαμε μία ευκαιρία να στείλουμε το ματς στην παράταση αλλά δεν συνέβη αυτό».

Εκτός από τα αρνητικά, όμως, σημείωσε και τα θετικά της βραδιάς που ήταν ο Νίκος Παππάς, ο οποίος μετά από πολύ καιρό… ξαναπάτησε παρκέ και σκόραρε με το «τσουβάλι».

«Είναι από τους βασικούς μας παίκτες και έδειξε ότι μετά από μεγάλη απουσία είναι σε θέση να μας βοηθήσει. Είμαστε απογοητευμένοι από την ήττα αλλά έχουμε όραμα για το μέλλον μας ως ομάδα. Οι φίλαθλοί μας να είναι σίγουροι ότι θα γίνουμε καλύτερη ομάδα αλλά ίσως χρειαστούν λίγες εβδομάδες ακόμη για να συμβεί αυτό», είπε κλείνοντας.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0