Basket Talk

Απόλλων Πάτρας – Ιωνικός 80-72: Με υπογραφή Δίπλαρου η ιδανική πρεμιέρα! (video)

Απόλλων Πάτρας – Ιωνικός 80-72: Με υπογραφή Δίπλαρου η ιδανική πρεμιέρα! (video)
Ο Απόλλων Πάτρας επέβαλε τον ρυθμό του απέναντι στον Ιωνικό και επικράτησε με 80-72 στο πλαίσιο της επιστροφής του στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας... μπροστάρη τον Νίκο Δίπλαρο.

Σημαντική νίκη για τον Απόλλωνα Πάτρας στην επιστροφή του στην Basket League, αφού επικράτησε του Ιωνικού με 80-72, με τον Νίκο Δίπλαρο σε «δαιμονιώδη» κατάσταση.

Ο Απόλλωνας από τα πρώτα λεπτά έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στην αναμέτρηση με οδηγούς τους Τσαλμπούρη και Κόουλμαν των 8 και 5 πόντων αντίστοιχα, με τον τελευταίο να κατεβάζει και 5 ριμπάουντ. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 22-13, με τους φιλοξενούμενους να έχουν 0/8 τρίποντα μέχρι εκείνο το σημείο.

Η αντίσταση του Ιωνικού δεν στάθηκε αρκετή ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Δίπλαρο να φτάνει τους 8 πόντους, την ώρα που μοίρασε 4 ασίστ και πήρε 3 ριμπάουντ για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 36-29 για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε στον ίδιο ρυθμό με τον Απόλλωνα να διατηρεί τη διαφορά σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η αντεπίθεση του Ιωνικού τον έφτασε μέχρι και στο -5 (54-49) στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Εκεί η ομάδα του Βετούλα θέλησε να «κλειδώσει» το παιχνίδι και εκτόξευσε το προβάδισμά της μέχρι και το +17 (75-58). Ο Ιωνικός αντέδρασε και πάλι, χωρίς όμως να καταφέρει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση η οποία έληξε στο 80-72 για τους Πατρινούς.


Κορυφαίος ήταν ο Νίκος Δίπλαρος που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με... γεμάτη στατιστική έχοντας 24 πόντους, 6 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 33 λεπτά παιχνιδιού.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 36-29, 54-47, 80-72

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0