Basket Talk

Φακούντο Καμπάσο: Η ποδοσφαιρική του… λατρεία για την Άστον Βίλα με συνδετικό κρίκο την Αργεντινή!

Φακούντο Καμπάσο: Η ποδοσφαιρική του… λατρεία για την Άστον Βίλα με συνδετικό κρίκο την Αργεντινή!
Ο Φακούντο Καμπάτσο έχει πάρει τον ρόλο του... οπαδού για την Άστον Βίλα λόγω του έτερου Αργεντινού, Εμιλιάνο Μαρτίνες, και προκαλεί σωρεία αντιδράσεων στα social media.

Φακούντο Καμπάσο μπορεί να βρίσκεται στα παρκέ για την προετοιμασία της νέας σεζόν με τους Ντένβερ Νάγκετς, ωστόσο έξω από αυτά διατηρεί στενή σχέση με τον ποδοσφαιρικό κόσμο και ειδικά… την Άστον Βίλα, την οποία δηλώνει πως υποστηρίζει.

Η ιστορία αυτή ξεκινά μερικούς μήνες νωρίτερα, όταν ο Φάκου δημιούργησε μία φιλία με τον Εμιλιάνο “Ντιμπού” Μαρτίνες, ο οποίος αγωνίζεται στους «χωριάτες» στη θέση του τερματοφύλακα. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο διεθνής γκαρντ, πήρε τον ρόλο του οπαδού πολύ ενεργά μέσω των social media. Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσά τους εμφανίζεται στην εθνικότητα, αφού και οι δύο εκπροσωπούν την Αργεντινή.

Στους ημιτελικούς του Κόπα Αμέρικα, λοιπόν, όταν ο Μαρτίνες βρέθηκε να υπερασπίζεται τα γκολποστ της «αλμπισελέστε» απέναντι στην Κολομβία, πιάνοντας τρία πέναλτι, ο Καμπάσο βρήκε αφορμή και άνοιξε διάλογο στο twitter με φίλους της Άστον Βίλα. Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί αφού συνέχισε να παρακολουθεί παιχνίδια του συμπατριώτη του και με τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου.

Τα σχόλια… έδιναν και έπαιρναν σε αγώνα του Μαρτίνεζ απέναντι στην Τσέλσι, για το Κύπελλο Αγγλίας, όπου ο σταρ των Νάγκετς εξέφρασε την στήριξή του. «Σήμερα είναι η πρώτη μου μέρα ως οπαδός της Άστον Βίλα» έγραψε και λίγο αργότερα έχασε τη σύνδεσή του. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, εκείνος αναρτούσε συνεχώς σχετικά μηνύματα με την εξέλιξή του, τονίζοντας πως: «δεν είμαι προετοιμασμένος για τα πέναλτι»!

Όλη αυτή η αγάπη που έδειξε και μετά τον αποκλεισμό της ομάδας, όταν έγραψε «στις καλές στιγμές μαζί, στις κακές ακόμη περισσότερο» δεν άφησε ασυγκίνητο το κοινό του που επίσης συνδέεται με την Άστον Βίλα.

Ακολούθησε η αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για ακόμη μία φορά έδωσε το «παρόν» και από ότι φαίνεται χτίζεται κάτι όμορφο. Από άθλημα σε άθλημα που μπορεί να τα χωρίζουν αμέτρητα χιλιόμετρα, αλλά τα ενώνει το αργεντίνικο αίμα!

Σταυρούλα Μουστακάτου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0