Basket Talk

Euroleague Countdown -1: Πιο πιθανό τελευταίος παρά στην 8αδα ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές!

Euroleague Countdown -1: Πιο πιθανό τελευταίος παρά στην 8αδα ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές!

Η μεγάλη ώρα για την έναρξη της Εuroleague για την αγωνιστική περίοδο 2021/22 έφτασε και το «ΒΝ Sports» εισχώρησε στον «κόσμο» του στοιχήματος, ώστε να σας παρουσιάσει τα φαβορί διιαφόρων ενδιαφέρων κατηγοριών.

Σχετικά Άρθρα

Οι μπούκερ έβγαλαν τα... κομπιουτεράκια για την φετινή Euroleague και τοποθετούν τον Παναθηναϊκό ως ένα από τα μεγάλα αουντσάιντερ για την πρόκριση στα πλέι οφ, ενώ αντιθέτως ο Ολυμπιακός μοιάζει να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση ακόμη και στο Final Four. Παράλληλα υπάρχουν αρκετές ελκυστικές αποδόσεις σε ειδικά στοιχήματα από Έλληνες παίκτες και προπονητές.

Όσον αφορά τον νικητή της διοργάνωσης οι στοιχηματικές εταιρείες δεν δίνουν κάποιο ξεκάθαρο φαβορί, με τους δύο φιναλίστ της περσινής σεζόν, Αναντολού Εφές και Μπαρτσελόνα, να έχουν με απόδοση 4.50. Λίγο πιο πίσω βρίσκεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 5.00, ενώ των τετράδα κλείνει η Ρεάλ Μαδρίτης (7.00). Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην όγδοη θέση (26.00), ενώ ο Παναθηναϊκός τοποθετείται τέσσερις θέσεις πιο πίσω με το υψηλό 51.00.

βββ_1.jpg

Στην κατηγορία με τον νικητή της κανονικής περιόδου τα πράγματα δεν αλλάζουν ιδιαίτερα όσον αφορά την πρώτη τετράδα, ενώ και ο Ολυμπιακός παραμένει εντός οκτάδας με απόδοση 21.00. Αντιθέτως ο Παναθηναϊκός υποχωρεί στην 14η θέση με τη «διαστημική» απόδοση, 501.00.

ouragoi.jpg

Τα πράγματα για τον ουραγό της κανονικής περιόδου της σεζόν είναι πιο απλοϊκά, δίνοντας την Άλμπα ως ξεκάθαρο φαβορί για να τερματίσει στην τελευταία θέση με απόδοση 3.00. Στις επόμενες θέσεις βρίσκουμε τον Ερυθρό Αστέρα (4.00) και τη Βιλερμπάν (6.00) αντίστοιχα, ενώ την πεντάδα κλείνει ο Παναθηναϊκός (7.00). Όσο για τον Ολυμπιακό το να βρεθεί στην τελευταία θέση έχει απόδοση 100.00. Επιπλέον οι προβλέψεις για την τελική τετράδα του Final Four έχουν μόνο μία διαφοροποίηση από την περσινή, καθώς τη θέση της Αρμάνι Μιλάνο την «έκλεψε» η Ρεάλ Μαδρίτης (1.65).

finalisttt.jpg

Εντός οκτάδας για πρόκριση στα πλέι οφ βρίσκεται ο Ολυμπιακός με απόδοση 1.85, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει την τρίτη μεγαλύτερη με 8.00, με τη Βιλερμπάν και την Άλμπα να τον προσπερνούν μόνο. Επιπλέον οι στοιχηματικές εταιρείες προβλέπουν τον ίδιο τελικό με πέρυσι, καθώς το ζευγάρι Μπαρτσελόνα και Εφές έχουν απόδοση 6.00. Το αμέσως επόμενο υποψήφιο ζευγάρι είναι το Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ (7.50) και την τριάδα κλείνει το Εφές-ΤΣΣΚΑ (8.00).

Η Ελλάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση ως η επικρατέστερη χώρα προέλευσης του νικητή με απόδοση 29.00. Πιο χαμηλή απόδοση άρα φαβορί είναι ομάδα από την Ισπανία (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια) με 2.20, ενώ τη δεύτερη απόδοση έχει η Τουρκία (Εφές, Φενέρ) με απόδοση 3.00.

mvp_1.jpg

Στις ατομικές κατηγορίες και στην πιο σημαντική που είναι ο πολυτιμότερος αθλητής της κανονικής περιόδου, ο Νίκολα Μίροτιτς φαίνεται να είναι πιο κοντά το βραβείο με απόδοση 5.00. Ο Ισπανός διεθνής φόργουορντ νιώθει την «ανάσα» του Αλεξέι Σβεντ (6.00), ενώ ο περσινός MVP της διοργάνωσης, Βασίλιε Μίτσιτς, θα προσπαθήσει να διαψεύσει τα προγνωστικά (7.00). Όσον αφορά τις ελληνικές συμμετοχές ο Νικ Καλάθης ακολουθεί στην έβδομη θέση (17.00), ενώ αρκετά πιο πίσω βρίσκονται οι Κώστας Σλούκας (29.00) και Γιώργος Πρίντεζης (151.00). Ενδιάμεσα βρίσκονται οι Σάσα Βεζένκοφ (101.00) και Ντάριλ Μέικον (151.00).

coach_1.jpg

Στην κατηγορία για τον προπονητής της χρονιάς ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει τον πρώτο λόγο (5.00), ενώ τον "κυνηγούν" οι Δημήτρης Ιτούδης και Πάμπλο Λάσο με 6.00. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο περσινός νικητής του βραβείου, Εργκίν Αταμάν, με απόδοση 7.00, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοιράζονται την ίδια θέση (12.00). Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης, βρίσκεται μερικές θέσεις πιο πίσω (15.00).

rising.jpg

Ελληνική εκπροσώπηση υπάρχει και στα φαβορί για το βραβείο του ανερχόμενου αστέρα της φετινής Εuroleague, με τον πιτσιρικά του Παναθηναϊκού, Λευτέρη Μαντζούκα, να έχει απόδοση 26.00. Ακλόνητο φαβορί για το συγκεκριμένο βραβείο είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ (2.50) της Εφές, ενώ οι Κάρλος Αλοθέν (Ρεάλ), Βίκτορ Ουεμπανιάμα (Βιλερμπάν), Ρόκας Γιοκουμπάιτις (Μπαρτσελόνα) και Ματιέ Στραζέλ (Βιλερμπάν) βρίσκονται από κοντά (5.00).

Νίκος Τσώτας

www,bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0