Basket Talk

Παπαγιάννης: «Το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια – Κοιτάμε το ματς με την Μονακό!» (video)

Παπαγιάννης: «Το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια – Κοιτάμε το ματς με την Μονακό!» (video)

Οι δηλώσεις των πρωταθλητών μετά την κατάκτηση του Super Cup.

O Παναθηναϊκός νίκησε (92-83) τον Προμηθέα στον τελικό του Super Cup, παίρνοντας τον πρώτο τίτλο της σεζόν! Ο αρχηγός των «πρασίνων», Ιωάννης Παπαπέτρου, σχολίασε την εικόνα της ομάδας του αλλά και τις αλλαγές που έχουν γίνει στο «τριφύλλι», ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης αναδείχτηκε MVP του αγώνα!

Οι δηλώσεις του MVP του αγώνα Γιώργου Παπαγιάννη:

«Ο τελικός κρίθηκε ξεκάθαρα από την ενέργεια. Μας είχε επισημάνει ο κόουτς ότι έπρεπε να κόψουμε τον ρυθμό του Προμηθέα και τα καταφέραμε με την άμυνα. Έχω κάνει πολύ δουλειά, με στηρίζουν οι συμπαίκτες, η οικογένειά μου, ο Ιωάννης (σ.σ.Παπαπέτρου) που είναι δίπλα μου. Είναι ακόμη πολύ νωρίς όσο και αν ακούγεται κλισέ. Σκεφτόμαστε πλέον το ματς με την Μονακό για να ξεκινήσουμε καλά και στην Ευρωλίγκα».



Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Είναι μια καλή αρχή αυτό το τρόπαιο. Δείξαμε καλά στοιχεία στο Super Cup και το πρόσωπο που θέλουμε να έχουμε φέτος στηριζόμενοι στην πιεστική άμυνα. Μπορεί να μη φαίνεται στο σκορ γιατί χαλαρώσαμε σε ένα κομβικό σημείο στην 4η περίοδο αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα του τελικού ελέγξαμε τον αντίπαλο. Είμαστε αλλαγμένοι σε σχέση με πέρυσι, λογικό μετά την αλλαγή προπονητή και φιλοσοφίας. Όμως έχουμε χημεία και ομοιογένεια μεταξύ μας και δουλεύουμε σκληρά. Η ομάδα θέλει να κυνηγάει τίτλους αλλά για να γίνει αυτό δεν πρέπει να υπάρχει χαλάρωση. Είμαστε καταδικασμένοι να παίζουμε με πίεση. Ο κόουτς Πρίφτης είναι δίκαιος άνθρωπος, λεπτομερής στη δουλειά του και αυτό κάνει τη διαφορά. Είναι ένας προπονητής που βοηθάει την ομάδα να παίζει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0