Basket Talk

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Ομπράντοβιτς, Ντίβατς, Ράτζα και Ζντοβτς συνοδεύουν τον «Ντούντα» στην τελευταία του κατοικία! (video)

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Ομπράντοβιτς, Ντίβατς, Ράτζα και Ζντοβτς συνοδεύουν τον «Ντούντα» στην τελευταία του κατοικία! (video)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μαζί με άλλοτε παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς κουβαλούν το φέρετρό του στο τελευταίο του αντίο

Ο μεγάλος «σοφός» του μπάσκετ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών και στο τελευταίο του αντίο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Γιούρι Ζντοβτς, Ντίνο Ράτζα, Ζάρκο Πάσπαλι, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς και Βλαντε Ντίβατς κουβαλούν το φέρετρό του!

Συνδέθηκαν μαζί του στα παρκέ και έξω από αυτά, γνωρίζοντας κάθε πτυχή του Ντούσαν Ίβκοβιτς ως προπονητή και ως άνθρωπο. Ο θάνατός του ένωσε ξανά παλιούς συμπαίκτες, την πρώην Γιουγκοσλαβία… άτομα που χρόνια δεν μιλούσαν μεταξύ τους.

Το παρόν στην κηδεία από τους Έλληνες που συνεργάστηκαν μαζί του έδωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, Βασίλης Σπανούλης και Θοδωρής Παπαλουκάς.

Αλλά και μερικές δεκάδες ακόμη που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον δάσκαλο «Ντούντα», όπως Ντράγκαν Κιτσάνοβιτς, Ντέγιαν Ράντονιτς, Νικόλα Πέκοβιτς, Μίλαν Τόμιτς, Βλάντο Τζούρβιτς, Ζέλικο Λούκαιτς, Μίροσλαβ Μπέριτς, Ράσο Νεστέροβιτς και ακόμη Νέναντ Κρστιτς, Ντούσαν Κέτσμαν, Μάρκο Κάσελι, Πέρο Άντιτς, Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, Μιλένκο Τέπιτς, Ντούσκο Σαβάνοβιτς, Μπόγιαν Πόποβιτς.

Την ώρα της ταφής του, στη μνήμη του Ίβκοβιτς απελευθέρωσαν λευκά περιστέρια, τα οποία ήταν και η μεγάλη αγάπη του Σέρβου!

E_zIz4UVgAgKIaY.jpg

E_zO6zYVEAE-YOJ.jpg

 www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0