Basket Talk

Κύπελλο Ελλάδας: Το Μαρούσι του έβαλε… δύσκολα, αλλά ο Ηρακλής επικράτησε με 76-65!

Κύπελλο Ελλάδας: Το Μαρούσι του έβαλε… δύσκολα, αλλά ο Ηρακλής επικράτησε με 76-65!

Ο Ηρακλής έκανε το… χρέος του απέναντι στο μαχητικότατο Μαρούσι και κέρδισε με 76-65 στον Άγιο Θωμά στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Επόμενος αντίπαλος ο Ολυμπιακός

Ο Ηρακλής δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με αντίπαλο το Μαρούσι δεδομένων και των απουσιών των Μάικλ Φίνκε, Ράιαν Τέιλορ και Γιάννη Κουζέλογλου, που κατέστησαν πιο δύσκολο το έργο του. Ο «Γηραιός», ωστόσο επικράτησε με 76-65, επιβεβαιώνοντας πως είναι το φαβορί του αγώνα και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (22/09) στο «Ιβανώφειο»!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι πατώντας καλύτερα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να βρεθούν μπροστά ακόμη και με 8 πόντους (20-12) προς το τέλος της πρώτης περιόδου.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου άρχισε να ανακάμπτει και να βρίσκει λύσεις προκειμένου να μειώσει τη διαφορά. Τελικά, όσο κυλούσε ο αγώνας, ο Ηρακλής πήρε το προβάδισμα, το οποίο κατάφερε να διατηρήσει μέχρι το τέλος έχοντας πρωταγωνιστές τους Γούλριτζ με 18 πόντους, Τέρνερ με 15 και Λιντς με 22.

Η εμφάνιση των δύο παικτών έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα, αλλά και ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΜΑΡΟΥΣΙ (Σκαραφίγκας): Στασινός 25 (4), Παπαγιάννης 10 (2), Ξύδας 7, Προίσκος 2, Ξύδης, Κανέλλης 2, Σιδερής 6, Παπαγεωργόπουλος, Αρνόκουρος 5, Γκαγκαλούδης 8

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σκουρτόπουλος): Γούλριτζ 18, Σκορδίλης 4, Φίλλιος, Αγραβάνης 10 (2), Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Ντάγκλας 4, Τέρνερ 15 (1), Παπαδάκης 3, Λιντς 22 (7/10 δίποντα, 8/9 βολές).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0