Basket Talk

Τρεις «θρύλοι» του ελληνικού μπάσκετ στο Hall of Fame της FIBA!

Τρεις «θρύλοι» του ελληνικού μπάσκετ στο Hall of Fame της FIBA!

Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντέιβιντ Μπλατ είναι μεταξύ των υποψηφίων της FIBA για το Hall of Fame το 2022, ενώ στην λίστα βρίσκονται και τρεις σπουδαίοι Έλληνες!

To Hall of Fame της FIBA είναι γεμάτο θρύλους του αθλήματος, με την λίστα να μεγαλώνει συνεχώς. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ετοιμάζεται πλέον για την «Τάξη του 2022» και δεν αποκλείεται να δούμε σε αυτή τρεις ακόμα Έλληνες, τους Φάνη Χριστοδούλου, Γιώργο Κολοκυθά και Νίκο Νησιώτη, αλλά και έναν εκ των κορυφαίων προπονητών στην ευρωπαϊκή ιστορία.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της FIBA με τους υποψηφίους και όλα δείχνουν πως του χρόνου θα περάσει και… τυπικά στο Πάνθεον. Μαζί του και ο Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ο Βαλέριο Μπιανκίνι και ο Σάντρο Γκάμπα.

Από την άλλη, αναφορικά με τους παίκτες υποψήφιοι θα είναι οι Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Πέντραγκ Ντανίλοβιτς, Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς, Ρισάρ Ντακουρί, Μπομπ Μορς, Τζέρι Γουέστ και ο Μανούτε Μπολ.

Πρόσφατα, στο Hall of Fame μπήκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ενώ ήδη από τη χώρα μας έχουν γίνει μέλη οι Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Φασούλας, Κωνσταντίνος Δήμας και Κώστας Ρήγας.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0