Basket Talk

Μπαρτσελόνα - Μίροτιτς: Σε αδιέξοδο η συζήτηση για τη μείωση αποδοχών

Μπαρτσελόνα - Μίροτιτς: Σε αδιέξοδο η συζήτηση για τη μείωση αποδοχών
Σε κακό φεγγάρι βίσκεται η σχέση της Μπαρτσελόνα με τον Νίκολα Μίροτιτς. 
Σε αδιέξοδο βρίσκεται η συζήτηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Νίκολα Μίροτιτς για τη μείωση των αποδοχών του παίκτη, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «Radio Catalunya». 

Τα χρέη που άφησε η προηγούμενη διοίκηση των «Μπλαουγκράνα», τα οποία οδήγησαν τον Λιονέλ Μέσι στην πόρτα της εξόδου, δημιουργούν εμπόδια στην εύρυθμη λειτουργία του μπασκετικού τμήματος της ομάδας.

Η Μπάρτσα αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τους ακριβοπληρωμένους Άνταμ Χάνγκα (σσ. πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης) και Βίκτορ Κλαβέρ (σσ. επέστρεψε στην πρώτη του ομάδα, τη Βαλένθια), προκειμένου να αποκτήσει, δαπανώντας λιγότερα χρήματα, τους Νίκολας Λαπροβίτολα, Νάιτζελ Χέιζ, Ρόκας Γιοκουμπάιτις και Σέρτακ Σάνλι.

Ακόμα, κατάφερε να πείσει τους Άλεξ Αμπρίνες και Κορεϊ Χίγκινς να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, παρά τη μείωση των αποδοχών τους, κάτι που η διοίκηση αδυνατεί να επιτύχει με τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος έχει και το υψηλότερο κασέ τόσο στην ομάδα, όσο και σε ολόκληρη την Euroleague

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν διακοπεί για την ώρα, όπως και ότι η ομάδα προσπάθησε να ταρακουνήσει τον Μίροτιτς, απειλώντας τον μέχρι και με διακοπή συνεργασίας. Ωστόσο, ο Μαυροβούνιος/Ισπανός φόργουορντ έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι και το 2025, έναντι του αστρονομικού (για τα ευρωπαϊκά δεδομένα) ποσού των 30 εκατομμυρίων δολάρια και όπως γίνεται αντιληπτό δεν είναι εύκολο να «σπάσει» μια τέτοια συμφωνία. 

Τη σεζόν 2021-22 ο Μίροτιτς αναμένεται να λάβει περί τα 4.5 εκατ. δολάρια και αυτή τη στιγμή δεν δείχνει πρόθυμος να κάνει οποιαδήποτε υποχώρηση σε ό,τι αφορά τις απολαβές του, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει πολλά οικονομικά προβλήματα στο κλαμπ. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0