Basket Talk

Άννα Μαρία Γκολτές, η γυναίκα που δίνει δύναμη στον Λούκα Ντόντσιτς

Άννα Μαρία Γκολτές, η γυναίκα που δίνει δύναμη στον Λούκα Ντόντσιτς

Ποια είναι η Άννα Μαρία Γκολτές και πως ξεκίνησε το ειδύλλιό της με τον Λούκα Ντόντσιτς;

Σχετικά Άρθρα

Λένε ότι πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα. Η Άννα Μαρία Γκολτές είναι μία από αυτές. Αποτελεί την σύντροφο του Λούκα Ντόντσιτς από το 2016. Είναι η σταθερά, που κρατάει τον νεαρό σούπερ σταρ προσγειωμένο, παρά την διαρκώς ανοδική τροχιά εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών.

Έχοντας και η ίδια καταγωγή από τη Σλοβενία, η Άννα Μαρία γνώρισε τον Λούκα όταν αμφότεροι ήταν μόλις 12 ετών και παραθέριζαν στην Κροατία. Σταδιακά η σχέση τους εξελίχθηκε από φιλική σε ερωτική, ενώ ακόμα κρατάνε τις ίδιες παρέες που είχαν από παιδιά.

 

Η σχέση τους πέρασε μια κρίση και πιθανότατα είχαν χωρίσει προσωρινά όταν ο Λούκα έγινε draft από τους Μάβερικς και έπρεπε να εγκαταλείψει τη Μαδρίτη. Πλέον οι δυό τους συγκατοικούν στο Ντάλας, μαζί με τα δύο σκυλιά τους, τον Χιούγκο και την Τζία.

Όσο ο Λούκα βγάζει το «ψωμί» του παίζοντας μπάσκετ στο NBA, η Άννα Μαρία έχει χρόνο και για τη δική της καριέρα.Προτού γίνει ερωτική μετανάστρια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, σπούδασε οικονομικά στη Λιουμπλιάνα. Τώρα δουλεύει ως lifestyle και fitness instructor και έχει καταφέρει να «χτίσει» ένα κοινό της τάξης των 148.000 followers στο Instagram, φέροντας δικαίως και τον τίτλο της influencer.

Ωστόσο, η Άννα Μαρία δεν είναι η μόνη σημαντική γυναίκα στη ζωή του Λούκα. Η άλλη είναι φυσικά η μητέρα του, Μίριαμ Ποτέρμπιν. Οι δυό τους έγιναν αχώριστοι όταν η μητέρα του και ο πατέρας του, Σάσα Ντόντσιτς, πήραν διαζύγιο το 2008, με την Μίριαμ να κερδίζει την κηδεμονία.

Το παράδοξο είναι ότι η Μίριαμ και η Άννα Μαρία δεν ακολουθούν η μία την άλλη στο Instagram, με συνέπεια να έχει δημιουργηθεί η φήμη-εντύπωση, ότι η μητέρα του Λούκα δεν είναι και τόσο ένθερμη οπαδός αυτής της σχέσης.

Παρά ταύτα, το ζευγάρι συχνά πυκνά «διαφημίζει» τον έρωτά του στα social media, ενώ πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στη Μύκονο, την οποία είχαν επισκεφθεί μαζί και το περασμένο καλοκαίρι.

 

Πάντως, την ώρα που πολλοί άλλοι νεαροί, Αμερικανοί αστέρες του NBA (πχ. Τέιτουμ, Μοράντ, Γιανγκ) έχουν ήδη αποκτήσει δικά τους παιδιά, ο Λούκα δε μοιάζει να βιάζεται να γίνει μπαμπάς, απολαμβάνοντας τον έρωτά του με την καλή του.

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0