Basket Talk

Τουρκ Τέλεκομ: Έδιωξε τον Άντριου Άντριους, επειδή ήθελε να πάει να δει τη γιαγιά του στο νοσοκομείο

Τουρκ Τέλεκομ: Έδιωξε τον Άντριου Άντριους, επειδή ήθελε να πάει να δει τη γιαγιά του στο νοσοκομείο
Μια υπόθεση που θυμίζει αυτή που έφερε σε ρήξη τον Μάικ Τζέιμς και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Free agent δηλώνει ο Άντριου Άντριους μετά την αποδέσμευσή από την Τουρκ Τέλεκομ. Ο τουρκικός σύλλογος «έσπασε» το συμβόλαιο του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ, όταν εκείνος ζήτησε μερικές ημέρες άδεια, προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του και να επισκεφθεί τη γιαγιά του, η οποία υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση! 

Την ιστορία γνωστοποίησε ο ίδιος ο παίκτης, μέσω μιας ανάρτησής του στο Instagram στην οποία περιέγραφε την εξέλιξη τον γεγονότων.

Για την ακρίβεια ανέφερε: «Στις 29/8, η γιαγιά μου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Ήμουν 6.000 μίλια μακριά, έχοντας ολοκληρώσει μια εκπληκτική προπόνηση με την Τουρκ Τέλεκομ. Έμαθα τα νέα και είπα αμέσως στον ατζέντη μου πως αν είναι κάτι σοβαρό θα πρέπει να πάω στις ΗΠΑ. Συμφώνησε, αλλά και οι δύο είχαμε καταλάβει πως είναι κάτι σοβαρό. Στις 31/8, οι γιατροί έδωσαν 3-5 ημέρες ζωής στην γιαγιά μου. Ενημέρωσα τον ατζέντη μου ότι πρέπει να μεταβώ αμέσως σπίτι και του έστειλα και μία φωτογραφία της, για να δείξει στην ομάδα τη σοβαρότητα της κατάστασης.
 

Πληροφορήθηκα ότι πρέπει να διευθετήσω το συμβόλαιό μου με την ομάδα, γιατί αρνήθηκε να μου δώσει άδεια να είμαι με την οικογένειά μου. Ζήτησα συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς, αλλά δεν είχα επιλογή. Είναι η γιαγιά μου. Καλή τύχη για φέτος, ανυπομονούσα να κερδίσω παιχνίδια με αυτή την ομάδα.

Έχοντας πει όλα αυτά, αν κάποια ομάδα είναι ανοιχτή στο να με υπογράψει, πρέπει να ξέρετε πως έχω κίνητρο να παίξω. Ένας δολοφόνος έτοιμος!». 



Η εν λόγω υπόθεση θυμίζει αρκετά αυτή του Μάικ Τζέιμς και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία αποτέλεσε και την αφορμή για την οριστική ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών. Στη διάρκεια της περσινής σεζόν η γιαγιά του Τζέιμς έφυγε από τη ζωή και ο παίκτης αιτήθηκε άδεια μερικών ημερών προκειμένου να μπορέσει να παραυρεθεί στην κηδεία. Η ομάδα του «στρατού» δεν ικανοποίησε το αίτημα του παίκτη, μιας και λόγω της πανδημίας υπήρχαν αρκετοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί, τόσο στη Ρωσία, όσο και στις ΗΠΑ, που περιέπλεκαν την κατάσταση. Από εκείνο το σημείο και έπειτα τίποτα δεν ήταν ίδιο και μετά από μερικές εβδομάδες ο Τζέιμς αποχώρησε από τη Μόσχα. Η συνέχεια είναι γνωστή και η ιστορία μέχρι και σήμερα δεν έχει λήξει, αφού οι δύο πλευρές δεσμεύονται με συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια. 

Μάλιστα, ο Μάικ Τζέιμς έκανε σχετικό post με την ανάρτηση του Άντριους, ζητώντας η ιστορία του να πάρει μεγαλύτερη δημοσιότητα, στηλιτεύοντας εμμέσως πλην σαφώς τη συμπεριφορά της τουρκικής ομάδας, αλλά και της ΤΣΣΚΑ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0